Der skal godt vand til godt øl

Vand er sammen med malt de primære ingredienser i øl. Øllets smag påvirkes af vandets indhold af bikarbonat. Dette forhold stiller krav til behandling af vandet.

Det er også nødvendigt at regulere hårdheden i vandet for at modvirke korrosion.

Endelig er der behov for behandling af servicevand til rengøring og gennemskylning (Cleaning In Place, CIP).

Procesvand

Trin for trin kan vandbehandlingen bestå af sandfiltrering, afkarbonisering, pH-justering og filtrering over kulfilter. Anlæggene opfylder kravene til CIP-processen.

Sikkerhed og smag

Korrekt vandbehandling sikrer øllets smag. Ved at vælge SILHORKO som rådgiver og leverandør er du sikker på kvaliteten i vandbehandlingsdelen - leveret til konkurrencedygtige priser og til tiden.

Du kan læse mere om vores ekspertise inden for vandbehandling til bryggerier i vores referencer.

Komplet vandbehandlingsanlæg bestående af afblæser i rustfrit stål og trykfilter til fremstilling af 20 m³/h. Opgaven i korte træk: Afblæsning af metan og svovlbrinte og reduktion af jern, mangan og ammonium.

Læs også

 

Links