Mød SILHORKO på Ajour 2021

Publiceret: 12. november 2021 | Kontakt

Den 25.-26. november slår Maskinmestrenes Forening dørerne op til dettes års Ajour erhvervskonference. Vi glæder os til at sætte fokus på optimeret vandbehandling og vise effekten i den daglige drift.   

Vi ved, at forsyningssikkerhed, minimalt ressourceforbrug og hensyn til miljøet er vigtige emner for alle industri- og produktionsvirksomheder. Og her har den ønskede vandkvalitet og mængde direkte indflydelse på bundlinjen. 

Vi stiller med et stærkt hold fra SILHORKO på vores stand nr. 3216. Du kan nemlig møde Klaus Jørgensen, Thomas Dalsgaard, Erling Korsholm og Henrik Hausgaard. Her får du mange års erfaring og teknisk know-how inden for fjernvarmevand, kedelvand, procesvand, ingrediensvand, kølevand og skyllevand.

Vind 1/2 meter øl

Både torsdag og fredag har du mulighed for at deltage i vores konkurrence om 1/2 meter øl fra Skanderborg Bryghus - øl brygget med ren vandbehandling fra SILHORKO. 

Vi sætter fokus på to moderne teknologier som membranfiltrering og membranafgasning, der kan reducere vandets indhold af korrosionsfremmende stoffer.

Spørgsmålet er så, hvilke stoffer er det?

Ajour finder sted i Odense Congress Center. Messen har åbent torsdag den 25. november fra kl.08.30-18.30 og fredag den 26. november fra kl.08.30-14.30.

Vi glæder os til at se dig!

keyboard_arrow_up