Mød os på vandværksmessen i Fredericia

Publiceret: 17. september 2021 | Kontakt

Den 1. oktober slår Danske Vandværker dørene op for vandværksmesse i Fredericia. Vi står på stand 3192, lige ved blå scene, klar til at få en snak omkring dit, mit og vores drikkevand. 

Hos SILHORKO har vi mere end 85 års erfaring med filtrering af grundvand, og derfor har vi ekspertisen til at hjælpe dig med at sikre korrekt vandbehandling og sikker drift af dit vandværk. 

På Samsø står et SILHORKO trykfilteranlæg fra 1954 - og det er stadig i drift! Så hvis du vil høre mere om driftsikkerhed og levetid udover det sædvanlige, så kig forbi vores stand og få samtidig en fadøl fra vores rustfri TFBeer fadølsanlæg. 

Du kan blandt andet også få et kig ind i et trykfilter, og høre mere om anvendelsen af filtermaterialer til fjernelse af jern, mangan, ammonium, arsen, pesticider m.m.

Foredrag kl.10.00 på blå scene

Kom op til blå scene kl.10 og hør vores foredrag om Minimering af ressourceforbruget på vandværket

Der er lagt op til inspiration til at blive et grønnere vandværk. Med udgangspunkt i projekter og teknologier præsenterer vi, hvad vandbehandling allerede kan og gør i forhold til at optimere driften og minimere ressourceforbruget - for vandspild gælder ikke kun i distributionsnettet, men også i selve produktionen.

På standen kan du møde Arne Chr. Koch, Bjarne Søes, Niels Kristian Poulsen, Lars Michael Bertelsen, Tommi Wolff, Thorbjørn Skanse Hinge, Sara Knappe og Inês Breda.

Vi glæder os til at se dig!

keyboard_arrow_up