Mød SILHORKO på Ajour 2022

Publiceret: 11. november 2022 | Kontakt

Den 24.-25. november slår Maskinmestrenes Forening dørerne op til dettes års Ajour erhvervskonference. Vi glæder os til at sætte fokus på optimeret vandbehandling og vise effekten i den daglige drift.   

Vi ved, at forsyningssikkerhed, minimalt ressourceforbrug og hensyn til miljøet er vigtige emner for alle industri- og produktionsvirksomheder. Og her har den ønskede vandkvalitet og mængde direkte indflydelse på bundlinjen. 

Vi stiller med et stærkt hold fra SILHORKO på vores stand nr. 3216. Du kan nemlig møde Klaus Jørgensen, Thomas Dalsgaard, Erling Korsholm, Anne Norup Kviesgaard og Kasper Hvelplund. Her får du mange års erfaring og teknisk know-how inden for fjernvarmevand, kedelvand, procesvand, ingrediensvand, kølevand og skyllevand.

Vind 1/2 meter juleøl

Både torsdag og fredag har du mulighed for at deltage i vores konkurrence om 1/2 meter juleøl fra Skanderborg Bryghus - øl brygget med ren vandbehandling fra SILHORKO. 

Vi sætter fokus på at opnå høj vandudnyttelse i produktionen af demineraliseret vand. Et single-pass RO-anlæg har en vandudnyttelse på op til 80 %, mens det for et double-pass RO er op til 75 %. 

Spørgsmålet er så, hvor høj vandudnyttelse kan du opnå med et RO-PLUS anlæg?

Ajour finder sted i Odense Congress Center. Messen har åbent torsdag den 24. november fra kl.08.30-18.30 og fredag den 25. november fra kl.08.30-14.30.

Vi glæder os til at se dig!

keyboard_arrow_up