Vil du høre, hvordan SILHORKO har fået et nyt vandværk i drift på rekordtid?

Kom til åbent hus på Jelling Vandværk. Et nyt og topmoderne vandværk, som forsyner ca. 1.600 husstande med drikkevand samt en musikfestival med 36.000 gæster én gang årligt. Dette stiller store krav til forsyningssikkerhed, når man ikke har nogen nødforbindelse til et andet vandværk.

Jelling Vandværk er sikret mod disse udfordringer med redundant behandlingsanlæg, ekstra forsyningspumper og generator i tilfælde af strømsvigt. Vandværket rummer markedets mest avancerede udstyr til modulerende iltning, turbiditetsstyret returskylning med kvalitetsskyl, online monitorering af vandkvaliteten og bakteriologisk barriere. Her er der garanti for rent drikkevand 24/7/365.

Sammen med bestyrelsen i Jelling Vandværk inviterer vi til åbent hus: 

Fredag 25. oktober 2019 kl.12-15

Jelling Vandværk
Fårupvej 32
7300 Jelling


Kom og hør om vandværksbyggeri, mobilt vandbehandlingsanlæg i container, driftsomkostninger, vandbehandling i lukkede trykfiltre, drikkevandssikkerhed, online måling af turbiditet, ilt, temperatur, og ikke mindst indkøring af det nye behandlingsanlæg på rekordtid med aktiveret filtersand. Det vil også være muligt at snakke med vandværksbestyreren og leverandørerne.


Vi byder naturligvis på alt godt fra pølsevognen og en kold fadøl, sodavand eller frisktappet ”Gorm vand” fra Jelling Vandværk.

Tilmelding

Af hensyn til planlægning og forplejning, vil vi gerne bede om din tilmelding senest mandag den 21. oktober 2019 på én af følgende måder:

Telefon    50 60 24 38 (Helle Vedel Kristensen)
E-mail     hkr.dk@silhorko.dk

Vi glæder os til at se dig!

Fotos og detaljer 

Kom til åbent hus og hør mere om nedenstående emner

 

Lukkede trykfiltre med dysebund

 

Online måling af ilt, turbiditet mv.

 

UV-Desinfektionsanlæg med viskersystem

 

Årlig udpumpning ca. 190.000 m3

 

Rustfri rentvandstanke 400 m3

 

Styring og overvågning af drift

Læs også

 

Links