Vand- og energibesparende vandbehandling

 

Skån miljøet og spar penge - opgradér dit RO-anlæg

Implementering af ny og energieffektiv teknologi sikrer vandbehandlingsanlæg med lavt vand- og strømforbrug. SILHORKO kan tilbyde en række opgraderingsmuligheder inden for omvendt osmose (RO-anlæg), så også eksisterende kunder kan nyde godt af den teknologiske udvikling. Opgraderingerne er enkle at implementere og tilbagebetalingstiden kan være helt ned til 6 måneder.

 


Vandforbrug
- opgradér til RO-PLUS

RO-PLUS er en serie af RO-anlæg fra SILHORKO til afsaltning af vand. Anlægget er designet til en total vandudnyttelse på op til 90 % uden at gå på kompromis med driftssikkerheden.

 


Strømforbrug
- opgradér til lavenergi membraner

SILHORKO følger kontinuerligt den teknologiske udviklingen af nye membrantyper. Udviklingen giver mange muligheder for en bedre løsning under hensyntagen til både driftsomkostninger og vandkvalitet.

 


Brugervenlighed
- opgradér til en ny SE30 styring med PLC

SE30-styringen er specialkonstrueret til SILHORKOs RO anlæg og giver mulighed for analogt signal i forbindelse med ledningsevnemåler. Styringen bygger på PLC og har en lettilgængelig brugerflade med et stort og oplyst display. En standardiseret menustruktur giver let adgang til opsætning og driftsstatus. Blødgøringsanlægget kan også styres fra samme panel. 


 

 


Strømforbrug
- opgradér til energibesparende pumper

SILHORKO tilbyder pumper med højeffektive motorer og variable frekvensdrev, specialdesignet til at reducere energiforbruget. Udover at leve op til EuP direktivets IC3-standard er der en række sidegevinster, som koldere motor og bedre lejebetingelser. Alt i alt en betydelig reducering af levetidsomkostningerne.

Kontakt SILHORKO og få sat gang i en omfattende energioptimering. Vi vil gennemgå det eksisterende anlæg og foretage en individuel vurdering om, der kan spares på vand- eller strømforbruget!

Læs også

 

 

Links