Vand på dagsordenen

22. marts er Vandets Dag og FN's verdensmål nr. 6 fremsætter klart: rent vand til alle inden 2030. 

Hos SILHORKO er vand på agendaen hver dag. Vi arbejder konstant på at udvikle og optimere vores vandebehandlingsteknologier, så de bidrager til mindst mulig ressource­forbrug og mindst mulig påvirkning af miljøet.

Mindre end en procent af jordens vandressourcer kan anvendes til drikkevand, hvilket har indflydelse på et velfungerende samfund, virksomheder og industrien. Derfor er det afgørende, at vi udvikler teknologier, som kan reducere vandforbruget og samtidig genbruge det vand, der forbruges.   

Vandspild reduceret med 75 %

Arla, Danmarks største producent af mejeriprodukter, har reduceret deres vandspild med mere end 75 % med vandbehandlingsteknologi fra SILHORKO. Demineraliseret vand anvendes som spædevand til dampkedler, laboratorier og til intern køling i påfyldningsmaskine. Genanvendelsen af vand reducerer også deres forbrug af salt og energi. hvilket er med til at nedbringe driftsomkostningerne.

Læs mere om reduktion af vandspild hos Arla.

95,000 m³ vand behandles hvert år på Arlas mejeri i Brabrand.
95,000 m³ vand behandles hvert år på Arlas mejeri i Brabrand.

Vi behandler vand

Vand er ikke bare vand. Vandkvaliteten og hvordan den ønskede vandkvalitet er blevet produceret, har stor betydning for at opnå bæredygtig produktion. SILHORKO har mere end 80 års erfaring med vandbehandling og vi har en mission om, at tilbyder vores kunder vand­behand­lings­­løsninger, som giver en sikker daglig forsyning af den ønskede vandkvalitet og mængde og samtidig bidrager til mindst mulig ressource­forbrug og mindst mulig påvirkning af miljøet.

Kontakt os allerede i dag og hør mere om, hvordan vi kan guide dig til en bæredygtig vandbehandlingsløsning. 

Læs også

 

Links