|             |Print Print
International site

Procesvand til CIP på russisk mejeri

Reference ID: 144316
Branche: Fødevarer
Applikation: Drikkevand, Procesvand, Skyllevand

Molvest-mejeriet i det sydvestlige Rusland har investeret i vandbehandlingsløsning nr. to fra SILHORKO, til fremstilling af procesvand af høj kvalitet. Mejeriet har været så tilfreds med det første anlæg, at der her fem år efter er blevet leveret en nøjagtig kopi.
 
Vandet skal anvendes til CIP i forbindelse med et nyt vallepulver-anlæg. Råvandet er grundvand, som filtreres i trykfiltrene med det formål at fjerne indholdet af jern og mangan. Det behandlede vand opsamles i eksisterende ståltanke. Udpumpningsanlægget sørger for levering af rent procesvand i den ønskede mængde og tryk. UV-anlæg sørger for optimal beskyttelse mod eventuel mikrobiologisk vækst.
 
På fabrikken i Stilling ved Skanderborg blev der, efter endt produktion, udført en grundig inspektion af de enkelte enheder (se fotos). Alle relevante partnere deltog, herunder DairyTech Denmark, VJ Rørteknik og supervisor fra SILHORKO.

Tekniske data

  • Ydelse, trykfiltre: 75 m³/h
  • Ydelse, udpumpningsenhed: Op til 180 m³/h

Enheder i anlægget

  • To SILHORKO trykfilteranlæg type TFB med forbindende rørsystem i rustfrit stål og rammemonteret enhed med UV-anlæg type Spektron fra Wedeco, blæser til returskyl og central styretavle.
  • En rammemonteret udpumpningsenhed med fire CRE pumper fra Grundfos, endnu et UV-anlæg og skyllepumpe. Styretavler til de to systemer er ligeledes monteret på rammen.