Elektronikindustri

Det gælder generelt, at vand kan lede den elektriske strøm. Det gælder også drikkevand. En effektiv vandbehandling kan nedbringe ledningsevnen til ca. 0,055 mikrosiemens pr. cm - hvilket er det teoretisk laveste niveau, der kan opnås. Når der skal produceres elektroniske komponenter, er det nødvendigt at anvende vand med denne kvalitet.

Behovstilpasning

SILHORKO har udviklet koncepter til løsning af opgaver i elektronikbranchen, og vi tilpasser løsningerne til netop dit behov. Vi opfylder også branchens strenge krav til materialevalg til anlæg og rørsystemer.

Knowhow

Vi har opnået stor kompetence i at levere vandbehandlingsanlæg anvendt i forbindelse med produktion af halvledere, lysledere, wafers, printkort og silicium. SILHORKO er blandt de førende virksomheder på dette område.

Procesvandsløsning, hvor dele af rørsystemet er udført i PP-n, som udmærker sig ved stor modstandsdygtighed over for bestemte desinfektionsmidler og kemikalier. Samlingerne er udført med BCF svejseteknologi, som eliminerer risikoen for bakterievækst.

Læs også

 

Links