SILEX installation

SILEX med filterpatron

Med en SILEX får du op til fem liter demineraliseret vand i minuttet - og du undgår derved indkøb, håndtering og bortskaffelse af demineraliseret vand på flaske. Det er både en økonomisk og miljøvenlig løsning.

SILEX indeholder en filterpatron med en blanding af kation- og anionbyttere. Når almindeligt postevand passerer igennem filterpatronen bliver vandet saltfri, og der opnås demineraliseret vand. Når ionbytternes kapacitet er opbrugt ombyttes filterpatronen til en ny.

Vi håndterer regenerationen
Regeneration af brugte filterpatroner håndteres på vores fabrik i Stilling, hvor vi har professionelle regenerationsfaciliteter. Derved undgår du opbevaring og håndtering af kemikalier. Du behøver kun at udskifte den opbrugte filterpatron med en ny, og så er du klar.

 

Værd at vide om SILEX med filterpatron
 

Kompakt design

SILEX har et pladsbesparende design, og monteres nemt på væggen med det medfølgende vinkelbeslag. 

3d-box-corner

Ingen kemikaliehåndtering

Når ionbyttermaterialet er opbrugt skal det regenereres. Vi håndterer regenerationen for dig, så du undgår opbevaring og håndtering af kemikalier. 

lab-tube-bottle

I køleskabet med filterpatronen

Ubrugte patroner skal opbevares frostfrit, men så køligt som muligt. Bedst ved køleskabstemperatur, dvs. 4-8°C. Opbevaring ved højere temperatur øger risikoen for vækst af mikroorganismer i ionbyttermaterialet.

appliances-fridge

Nem udskiftning og ombytning

Når ledningsevnen er for høj, eller ionbytterne har opbrugt sin kapacitet, skal filterpatronen udskiftes. Dette gøres med nogle få enkelte trin:

  1. Luk ventilerne og fjern den brugte filterpatron fra beholderen
  2. Returner den opbrugte filterpatron til SILHORKO
  3. Isæt ny filterpatron
  4. Åben ventilerne og du har nu adgang til demineraliseret vand igen

Se detaljeret guide til udskiftning af filterpatron

For at opretholde en kontinuerlig forsyning af demineraliseret vand, anbefaler vi at have en ekstra filterpatron i reserve.  

Regeneration of SILEX with cartridge

Sådan udskiftes en SILEX filterpatron

Med nogle få enkle trin kan du nemt udskifte filterpatronen i din SILEX 1 C eller 2 B. 

Se guide

Produktoverblik

SILEX med filterpatron fås i to varianter med en ydelse op til fem liter i minuttet. Kapaciteten afhænger af tilgangvandets kvalitet. Er tilgangsvandet eksempelvis på 15 °dH, så er kapaciteten 360 liter. Har du behov for større kapacitet eller ydelse, så er SILEX 11 og 21 med beholder en løsning.  

 

SILEX 1C

Max. ydelse: 2 l/min
Filterpatron kapacitet:540 l ved 10 °GH
Ledningsevne:<0.2 μS/cm
Transportvægt:5 kg.
Tilslutning:1/2" slange
Mål:Diameter: 23 cm
Højde: 87 cm

Hent instruktion

SILEX 1 C

SILEX  2BS

Max. ydelse:5 l/min
Filterpatron kapacitet:1900 l ved 10 °GH
Ledningsevne:<0.2 μS/cm
Transportvægt:20 kg.
Tilslutning:1/2" BSP
Mål:Diameter: 30 cm
Højde: 92 cm

Hent instruktion

SILEX 2 BS

Producer dit eget batterivand

Batterier på elektriske trucks og stablere skal regelmæssigt efterfyldes med vand. Det er vigtigt, at vandet er afsaltet/demineraliseret for at optimere både kapacitet og levetid på batteriet.

Se mere

Få høj vandkvalitet til laboratorietests

Demineraliseret vand er et nødvendigt redskab til forsøg og test i laboratorier. Demineraliseret vand er renset for salt og kalk og ledningsevnen kan være mindre end 0,2 µS / cm. 

Kontakt os for mere information

Demineraliseret vand til skoler

Undervisning i kemi involverer eksperimenter med anvendelse af demineraliseret vand. SILEX giver let adgang til demineraliseret vand - uden kemikaliehåndtering.

Kontakt os for mere information

Bliv selvforsynende med demineraliseret vand

Producer dit eget demineraliseret vand og lad os håndtere regenerationen. Vores erfarne team af salgs- og serviceingeniører er klar til at hjælpe dig i gang.

keyboard_arrow_up