Udlejning

UV-desinfektionsanlæg

En periodisk, bakteriologisk forurening kræver en øjeblikkelig og hurtig indsats. SILHORKO tilbyder udlejning af UV- desinfektionsanlæg til desinfektion af både drikkevand og procesvand - en hurtig og sikker løsning.

Vores UV-desinfektionsenheder fås med en ydelse på op til 99 m³/h og udviklet med henblik på høj effektivitet, pålidelighed og nem installation. Anlæggene er klar til brug, når de er tilsluttet vand og elektricitet.

UV disinfection rental unit

Anvendelse af UV-desinfektion

 

Bakteriologisk Forurening

Ved en akut bateriologisk forurening sikrer UV-disinfektion en hurtigt inaktivering af skadelige mikroorganismer, så kogepåbud og driftsforstyrrelser i en produktion forhindres. 

check-circle-1

Alle vandtyper

UV-desinfektion kan benyttes på stort set alle typer af vandkvaliteter. Foruden forurenet drikkevand, kan UV derfor også anvendes på procesvand eller ingrediensvand inden for industrien.

check-circle-1

Hygiejnisk sikkerhedsbarriere

Ved planlagte driftsforstyrrelser som f.eks. rengøring, idriftsættelse af anlæg eller påfyldning af filtermateriale kan UV-disinfektion fungere som en hygiejnisk sikkerhedsbarriere, så forsyningssikkerheden opretholdes.

check-circle-1

Effektiv desinfektion

Mikrobiologisk vækst i vand reduceres effektivt med ultraviolet lys. UV-lys benytter en bølgelængde på 254 nm (nanometer) som dræber bakterier, vira, alger og svampe ved at nedbryde mikroorganismernes DNA. Desinfektion med UV-lys kan bruges på næsten alle typer af vandkvaliteter.

Udlejningsanlæggene er rammemonterede, og UV-kammeret er i rustfrit stål 316L. UV-anlæggene fås med en ydelse på op til 99 m³/h. Ekstra UV-lamper er inkluderet i lejen.

Kontakt os

UV disinfection rental unit

Tilslutningskit for nem opstart

For at sikre en hurtig og nem opstart leveres alle vores UV-udlejningsanlæg med et tilslutningskit. Tilslutningskittet indeholder en 15 meter slange, tilslutningsflanger, kabler til strøm og en desinfektionspakke for at sikre den højest mulige hygiejnesikkerhed.

Connection kit UV disinfection unit rental

Lej et mobilt UV-desinfektionsanlæg

Vores serviceafdeling, der betsår af erfarne ingeniører og serviceteknikere kan tilbyde opstart såvel som uddannelse af dit operative personale. Kontakt os for yderligere information samt reservation af et UV-desinfektionsanlæg.

Kontakt service

keyboard_arrow_up