Udlejning

UV-desinfektionsanlæg til udlejning

En periodisk, bakteriologisk forurening kræver en øjeblikkelig og hurtig indsats. SILHORKO tilbyder udlejning af UV- desinfektionsanlæg til desinfektion af både drikkevand og procesvand - en hurtig og sikker løsning.

Vores UV-desinfektionsenheder fås med en ydelse på op til 99 m³/t og udviklet med henblik på høj effektivitet, pålidelighed og nem installation. Anlæggene er klar til brug, når de er tilsluttet vand og elektricitet.

UV disinfection rental unit

Anvendelse af UV-desinfektion

 

Drikkevand fra vandforsyning eller vandværk

check-circle-1

Processvand og ingrediensvand, der især anvendes i farmaceutiske, kosmetiske, fødevare-, drikkevare- og elektronikindustrier

check-circle-1

Hygiejnisk sikkerhedsbarriere i enhver vandforsyning

check-circle-1

Effektiv desinfektion

Mikrobiologisk vækst i vand kan reduceres effektivt med ultraviolet lys. UV-lys med en bølgelængde på 254 nm (nanometer) dræber bakterier, vira, alger og svampe ved at nedbryde mikroorganismernes DNA. Desinfektion med UV-lys kan bruges til næsten alle vandtyper.

UV-lejeenhederne er rammemonterede, og UV-kammeret er i rustfrit stål 316L. UV-anlæggene fås med en ydelse på op til 99 m³/t. Ekstra UV-lamper er inkluderet i lejen.

Kontakt os

UV disinfection rental unit

Tilslutningskit til nem opstart

For at sikre en hurtig og nem opstart leveres alle vores UV-udlejningsanlæg med et tilslutningskit, som indeholder en 15-meter slange, tilslutningsflanger, kabler til strøm og en desinfektionspakke for at sikre den højest mulige hygiejne-sikkerhed.

Connection kit UV disinfection unit rental

Lej et mobilt UV-desinfektionsanlæg

Vores serviceafdeling, der betsår af erfarne ingeniører og serviceteknikere kan tilbyde opstart såvel som uddannelse af dit operative personale. Kontakt os for yderligere information samt reservation af et UV-desinfektionsanlæg.

Kontakt service

keyboard_arrow_up