Omvendt osmose (RO) er en teknologi der effektivt eliminerer pyrogener, mikroorganismer og op til 90 % af de organiske stoffer i vandet. Det giver en høj vandkvalitet med lav ledningsevne. Vores RO anlæg er konstrueret udfra et modulært design princip, så de kan tilpasses forskellige krav til demineraliseret vand. Derudover kan alle RO anlæg udstyres med energieffektive E-pumper fra Grundfos og lavenergimembraner, så der opnås et minimalt energiforbrug.

Modulært design

Det modulære standarddesign gør det nemt at vedligeholde anlæggene og opgradere eller udbygge dem samtidig med at omkostningerne holdes nede.

layout-dashboard

Energieffektivt

Vores RO-anlæg kan udstyres med lavenergimembraner og energieffektive Grundfos E-pumper, så energiforbruget reduceres med op til 50 %. 

clean-car-charging-cable

Problemfri drift

Konstruktion og valg af materiale og komponenter sikrer pålidelig og kontinuerlig drift med lave vedligeholdelsesomkostninger.

cog-approved-1

Tidsbesparende installation

Omvendte osmoseanlæg er rammemonterede og fabrikstestede, hvilket gør installationen nem, sikker og hurtig. 

hourglass

Industrielt design

Kombinationen af teknisk viden og valg af komponenter sikrer at anlæggene overholder industrielle standarder.  

1. Svejset rørsystem

RO-anlægget har et robust, svejset rørsystem i rustfrit stål, der er egnet til et højt vandtryk. Som standard er tilgang- og afgangsrør af PVC. 

Reverse osmosis welded pipe system

2. Lavenergi membraner

For at give vores kunder den bedste løsning, følger SILHORKO kontinuerligt den teknologiske udvikling af nye membrantyper. Valg af membraner er baseret på både vandkvalitet og driftsomkostninger. 

Membrane for reverse osmosis

3. Stål membranrør

Trykrørene er enten udført i rustfrit stål eller stål belagt med polyethylen. Trykrørene er således meget stabile overfor tryksvingninger, hvilket giver lang levetid og sikring mod lækage. Trykrørenes er samtidig særdeles modstandsdygtige overfor korrosion.

Pressure vessels at reverse osmosis made in stainless steel

4. Brugervenlig styring

Hvert anlæg leveres med en opgavetilpasset SE30 PLC-styring der kan styre og overvåge RO-anlægget. Den enkle brugerflade gør det nemt at styre og overvåge driften herunder opsætning af forskyl, kvalitetsskyl, efterskyl samt grænseværdier for vandkvaliteten.

SE30 control unit from Eurowater

5. Energieffektive E-pumper

RO-anlæg kan udstyres med Grundfos E-pumper med frekvensomformer og intelligente funktioner, der sikrer, at pumpen kun kører, når det er nødvendigt, og dermed sparer energi og optimerer hele systemet i realtid.

Omvendt osmoseanlæg fra SILHORKO i produktserien RO B1

1, 2, 3 …

Vores RO-anlægsserier bygger på et modulært standarddesign, hvilket gør det nemt at tilpasse eksisterende RO-anlæg så de svarer til et stigende behov for demineraliseret vand. Standarddesignet er kontinuerligt blevet forbedret siden 1987, hvor vi leverede det første RO-anlæg. Billedet viser vores RO B1 serie der spænder fra 0,4 til 2,4 m3/h. 

 

Udvalg af omvendt osmoseanlæg

Er dit tilgangsvand egnet til RO?

Silt Density Index (SDI) måler indholdet af opløste stoffer i vandet. Det giver en indikation af, hvor hurtig RO-membranen vil blive tilstoppet (fouling). SDI bruges dermed til at bestemme, om vand er egnet til omvendt osmose.

Tjek dit SDI

Silt Density Index referenceark

Driftsikre omvendt osmoseanlæg 

En problemfri drift starter med korrekt vandbehandling. Vi har samlet alt hvad du skal vide om driftsikre omvendt osmoseanlæg.

Download brochure

Specialtilpasset til din produktion

Vi tilbyder mange muligheder for specialtilpassede løsninger. De fleste parametre og komponenter kan varieres og kombineres.

SILHORKO har stor erfaring med at producere rørstystemer i andet materiale end PVC, eksempelvis:

  • PP
  • PE
  • PVDF
  • Rustfrit stål

Kontakt os for mere information

Effektive omvendt osmose membraner

Vi tilbyder et bredt udvalg af omvendt osmose membraner. Alle er nøje udvalgt for at garantere dig en membran af høj kvalitet som passer til SILHORKOs omvendt osmoseanlæg.

Vores udvalg dækker flere membrantyper. Eksempelvis vores lavtryks-membran EWLE-4040, der kan arbejde under ekstremt lavt tryk og har et lavt energiforbrug eller vores EWHR-4040 membran med høj salttilbageholdelse for ekstra høj vandkvalitet.

Alle vores omvendt osmose membraner er lagervarer med kort leveringstid. Kontakt os for yderligere information.

Kontakt os

EWLE-4040 and EWHR-4040 RO membrane elements from EUROWATER

Smart styring af omvendt osmoseanlæg

Med en SE40-styring fra SILHORKO får du integreret datalogning, så tilstanden af dit omvendt osmoseanlæg registreres og overvåges. Alt data indsamles i realtid og gøres let tilgængelig via grafik og grafer. 

Læs mere

Alt på én ramme

En komplet rammemonteret vandbehandlingsløsning til produktion af demineraliseret vand. En god løsning hvis din vandbehandling består af flere behandlingstrin.

Billedet viser en rammemonteret løsning til et af Danmarks største hospitaler. Systemet omfatter blødgøring, omvendt osmose og UV-desinfektion.

Se rammemonterede løsninger

Lej et RO-anlæg

Har du behov for demineraliseret vand af høj kvalitet i en begrænset periode?

Lej et mobilt RO-vandbehandlingsanlæg med ydelse fra 2 m3/h og op til 20 m3/h.

Se udlejningsanlæg

Mobile water treatment in container

Skal vi hjælpe dig med ren vandbehandling?

Vil du høre mere om vores løsninger og teknologier, så sidder vores team af specialister klar til at hjælpe på:

phone 87 93 83 00

mail info.dk@silhorko.dk

keyboard_arrow_up