Omvendt osmoseanlæg – demineraliseret vand af høj kvalitet

Omvendt osmoseanlæg (RO) anvendes til fremstilling af afsaltet vand uden brug af kemikalier. RO-anlæg fjerner pyrogener samt bakterier og fjerner op til 90% af de organiske stoffer. 

Reverse osmosis units from Eurowater serie B1

1, 2, 3 …

Vores RO-anlægsserier bygger på et modulært standarddesign, hvilket gør det nemt at tilpasse eksisterende RO-anlæg så de svarer til et stigende behov for demineraliseret vand. Standarddesignet er kontinuerligt blevet forbedret siden 1987, hvor vi leverede det første RO-anlæg. Billedet viser vores RO B1 serie der spænder fra 0,4 til 2,4 m3/h. 

 

Modulært design

Det modulære standarddesign gør det nemt at vedligeholde anlæggene og opgradere eller udbygge dem samtidig med at omkostningerne holdes nede.  

check-circle-1

Problemfri drift

Konstruktion og valg af materiale og komponenter sikrer pålidelig og kontinuerlig drift med lave vedligeholdelsesomkostninger.

check-circle-1

Tidsbesparende installation

Omvendte osmoseanlæg er rammemonterede og fabrikstestede, hvilket gør installationen nem, sikker og hurtig. 

check-circle-1

Industrielt design

Kombinationen af teknisk viden og valg af komponenter sikrer at anlæggene overholder industrielle standarder.  

1. Svejset rørsystem

RO-anlægget har et robust, svejset rørsystem i rustfrit stål, der er egnet til et højt vandtryk. Som standard er tilgang- og afgangsrør af PVC. 

Reverse osmosis welded pipe system

2. Lavenergi membraner

For at give vores kunder den bedste løsning, følger SILHORKO kontinuerligt den teknologiske udvikling af nye membrantyper. Valg af membraner er baseret på både vandkvalitet og driftsomkostninger. 

Membrane for reverse osmosis

3. Stål membranrør

Trykrørene er enten udført i rustfrit stål eller stål belagt med polyethylen. Trykrørene er således meget stabile overfor tryksvingninger, hvilket giver lang levetid og sikring mod lækage. Trykrørenes er samtidig særdeles modstandsdygtige overfor korrosion.

Pressure vessels at reverse osmosis made in stainless steel

4. Brugervenlig styring

Hvert anlæg leveres med en opgavetilpasset SE30 PLC-styring der kan styre og overvåge RO-anlægget. Den enkle brugerflade gør det nemt at styre og overvåge driften herunder opsætning af forskyl, kvalitetsskyl, efterskyl samt grænseværdier for vandkvaliteten.

SE30 control unit from Eurowater

5. Pumper i overlegen kvalitet

RO-anlæg er som standard udstyret med energieffektive højtrykspumper, hvor alle væskeberørte dele samt top- og bundstykke er udført i rustfrit stål. 

Omvendt osmose standardserier

Vores produktsortiment består af en række standardserier med ydelse op til 60 m3/h. Alle anlæg er produceret på vores egne fabrikker i Danmark. Anlæggene i standardserierne leveres med fuld dokumentation for nem installation, drift og vedligehold.

Vælg mellem single-pass RO, double-pass RO og vandbesparende RO. 

Specialtilpasset til din application

Vi tilbyder mange muligheder for specialtilpassede løsninger. De fleste parametre og komponenter kan varieres og kombineres.

SILHORKO har stor erfaring med at producere rørstystemer i andet materiale end PVC, eksempelvis:

  • PP
  • PE
  • PVDF
  • Rustfrit stål

Kontakt os for mere information

Reverse osmosis in stainless steel for a hygienic design

Driftsikre omvendt osmoseanlæg 

En problemfri drift starter med korrekt vandbehandling. Vi har samlet alt hvad du skal vide om driftsikre omvendt osmoseanlæg.

Download brochure

Er dit tilgangsvand egnet til RO?

Silt Density Index (SDI) måler indholdet af opløste stoffer i vandet. Det giver en indikation af, hvor hurtig RO-membranen vil blive tilstoppet (fouling). SDI bruges dermed til at bestemme, om vand er egnet til omvendt osmose.

Tjek dit SDI

Reference sheet for SDI

Alt på én ramme

En komplet rammemonteret vandbehandlingsløsning til produktion af demineraliseret vand. En god løsning hvis din vandbehandling består af flere behandlingstrin.

Billedet viser en rammemonteret løsning til et af Danmarks største hospitaler. Systemet omfatter blødgøring, omvendt osmose og UV-desinfektion.

 

Se rammemonterede løsninger

Lej et RO-anlæg

Har du behov for demineraliseret vand af høj kvalitet i en begrænset periode?

Lej et mobilt RO-vandbehandlingsanlæg med ydelse fra 2 m3/h og op til 20 m3/h.

Se udlejningsanlæg

Mobile water treatment in container

Vi hjælper med den optimale løsning 

Valg af anlæg og anlægstype afhænger af anvendelse, vandkvalitet og vandforbrug. Vi hjælper med at sikre den optimale løsning baseret på din og vores kombinerede viden. Udfyld formularen, eller kontakt os direkte.

Jylland/Fyn

Sjælland

 

Bliv ringet op
 

Vi bruger dine personoplysninger for at kunne kontakte dig. Men vi passer godt på dem. Læs mere om vores persondatapolitik.

keyboard_arrow_up