Pharma og Biotech

Ultrarent vand af højeste kvalitet

Procesvand til den farmaceutiske industri skal være vand af meget høj kvalitet og samtidig opfylde de krav, som den valgte farmakopé stiller. Hos SILHORKO designer vi løsninger udfra den nyeste vandbehandlingsteknologi og viden. 

Design

Vi designer ud fra vores modulære standardsystemer og i henhold til ISPE og GMP guidelines. Rørsystemer kan udføres i alle kendte standardmaterialer PP, PP-N, PVDF og rustfrit stål AISI 316.

water-protection-drop

Specialister

Design, rådgivning og installation i henhold til GMP udføres af vores erfarne ingeniører og tekniske specialister, der har kendskab til den farmaceutisk industri. 

water-protection-drop

Validering

Alle anlæg kan leveres i henhold til standardprotokoller IQ og OQ. Dokumentation kan kundetilpasses efter ønske og behov.

water-protection-drop

Vandkvalitet på højeste farmaceutiske niveau

Vandbehandlingsanlæg fra SILHORKO opfylder alle normer og kriterier i henhold til følgende farmakopéer og myndigheder:

EPEuropean Pharmacopeia
USPUnited States Pharmacopeia
JPJapan Pharmacopeia
FDAFood and Drug Administration
WHOWorld Health Organization


SILHORKO følger nøje udviklingen i kravspecifikationerne til den farmaceutiske industri. Det betyder, at vi til stadighed sikrer, at vores kunder får en professionel rådgivning og sparring ved valg af vandbehandlingsudstyr, så der ikke hersker tvivl om rigtigheden af det valgte vandbehandlingsudstyr.

Målrettet behandling

For at sikrer en ensartet vandkvalitet sammensættes en løsning som er tilpasset slutproduktet og den endelige validering. Alle anlæg og rørsystemer kan leveres i rustfritstål AISI 316L.

Blødgøring 

Blødgøring fungerer som forbehandling til RO-anlægget. Det forhindrer at membranerne tilstoppes med kalksalte og mekaniske urenheder. Korrekt vandbehandling af tilgangsvandet til et RO-anlæg er en absolut betingelse for vedvarende problemfri drift. 
 

Se blødgøringsanlæg

 

Membranfiltrering

Salte, partikler, organisk stof, humus og mikroorganismer fjernes ved membranfiltrering i RO-anlæg. Her fjernes op til 98 % af saltene i vandet. SILHORKO tilbyder også RO-PLUS anlæg som er optimeret til at spare vand og energi.  
 

Se RO-anlæg

 

UV-desinfektion

Som en ekstra bakteriologisk sikkerhed kan der installeres UV-desinficeringsanlæg og sterilfiltre efter RO-anlægget. UV-desinfektion kan anvendes til alle vandtyper og begrænser effektivt mikrobiologisk vækst.  
 

Se UV-anlæg

 

Udvalg af vandbehandlingsløsninger inden for Farma og Biotech

Kompakt totalløsning til Pharma 

CU:PHARMA er et standardanlæg designet til den farmaceutiske industri. Anlægget består af RO og EDI udført i rustfrit stål AISI316L for et hygiejnisk design med minimal risiko for mikrobiologisk vækst, og med mulighed for varme sanitering ved 85oC. Leveres komplet med rørsystem og instrumentering.

Se specifikationer

Ultrarent vand til kosmetikindustrien

Vand er et af hovedingredienserne i alt kosmetik, og vandkvaliteten er afgørende for produktkvaliteten. De normer som gør sig gældende inden for den farmaceutiske industri, anvendes også inden for kosmetikindustrien. SILHORKO har erfaring med Purified Water (PW) og Highly Purified Water (HPW) til fremstilling af kosmetik.

Se mere   

Vi hjælper dig med den rette løsning

Har du brug for at høre mere om vores løsninger til Pharma og Biotech eller har du spørgsmål til din eksisterende vandbehandling, så er vores team af specialister klar til at hjælpe. Kontakt Erling direkte eller teamet på:

Erling Bjørn

Specialist i vandbehandling til fødevareproduktion, farmaceutisk industri og hospitaler

E-mail

Erling Bjørn

keyboard_arrow_up