Udlejning

Mixed-bed anlæg

Mixed-bed anlæg kan anvendes til at fremstille moderate mængder demineraliseret vand eller til finpolering af demineraliseret vand, så der opnås ultrarent vand med ledningsevne under 0,2 μS/cm.

SILHORKO tilbyder udlejning af EUREX Mixed-bed anlæg til demineralisering af vand uden brug kemikalier.

Mixed-bed unit for rent

Anvendelse af EUREX

Procesvand i tilfælde af nødsituation

check-circle-1

Sæsonbetonede spidsbelastninger i produktionen

check-circle-1

Midlertidig levering af procesvand i perioder med renovering eller udskiftning af det eksisterende vandbehandlingsanlæg

check-circle-1

Nem og kemikaliefri betjening

EUREX er specielt udviklet til kunder, der har brug for midlertidigt demineraliseret vand af højeste kvalitet, og som hverken ønsker at opbevare eller håndtere regenereringskemikalier (syre og lud) på installationsstedet.

EUREX-enheden har en ydelse på op til 28 m³/h. Afhængig af anvendelsen har størstedelen af ​​anlæggets kapacitet ledningsevne på under 0,2 μS/cm.

Kontakt os

Tilvalg

Ledningsevnemåler

For at sikre den ønskede vandkvalitet, kan det være vigtigt at kontrollere den nøjagtige sammensætning af vandet. Vi tilbyder udlejning af ledningsevnemåler med ionbytterfang til måling af ledningsevnen i vandet efter mixed-bed anlægget. 

Lej et mixed-bed anlæg

Vores serviceafdeling, der består af erfarne ingeniører og serviceteknikere kan tilbyde opstart såvel som uddannelse af dit operative personale. Kontakt os for yderligere information samt reservation af anlæg med mixed-bed og ekstern regeration.

Kontakt service

keyboard_arrow_up