RO-PLUS logo EUROWATER

Spar vand og energi – opgrader til RO-PLUS

Uanset om du ønsker at spare vand, energi eller gøre dit vandbehandlingsanlæg mere intelligent, så har SILHORKO løsningen, der hjælper dig med at reducere dit ressourceforbrug.

Nye og effektive teknologier tilbyder en opgraderingsmulighed for omvendt osmoseanlæg (RO). Både nye og eksisterende kunder kan få gavn af de nye teknologier. Opgraderingen implementeres let og tilbagebetalingstiden kan være helt ned til 6 måneder.

Opgrader og spar vand

water-protection-refresh

RO-PLUS anlæg

RO-PLUS er en serie af RO-anlæg fra SILHORKO til afsaltning af vand. Anlægget er designet til en total vandudnyttelse på op til 90 % uden at gå på kompromis med driftssikkerheden.

Opgrader og reducer energiforbruget

renewable-energy-battery-charge

Lavenergi membraner

I stedet for at genbestille eksisterende membraner, så spørg efter nyere membranmodeller. Udviklingen inden for membranteknologien giver mulighed for at optimering og imødekomme individuelle krav; bekæmpe forurening, tackle strengere kvalitetsgrænser, reducere energiforbruget eller andre udfordringer.

Energibesparende pumper

SILHORKO tilbyder pumper med højeffektive motorer og variable frekvensdrev, specialdesignet til at reducere energiforbruget.

Udover at leve op til EuP direktivets IC5-standard er der en række sidegevinster, som koldere motor og bedre lejebetingelser. Alt i alt en betydelig reducering af levetidsomkostningerne.

Opgrader til en brugervenlig styring

settings-vertical

Kontroler driften med PLC

SE30-styringen er specialkonstrueret til SILHORKOs RO-anlæg og giver mulighed for analogt signal i forbindelse med ledningsevnemåler. Styringen bygger på PLC og har en lettilgængelig brugerflade med et stort og oplyst display. En standardiseret menustruktur giver let adgang til opsætning og driftsstatus. Endvidere kan blødgøringsanlægget også styres fra samme panel.

Case

Bryggeri opnår 88 % vandudnyttelse

Vand er en af de primære ingredienser i øl og sodavand. Bryggerierne har derfor et stort behov for vand af høj kvalitet.

Dette er også tilfældet for bryggeriet i Skælskør, som Harboes Bryggeri A/S har ejet og drevet siden 1883. Harboe er en virksomhed med en meget stærk organisationskultur, der ligger vægt på ansvarlighed, samarbejde, kvalitet og resultater. Da det var tid til at erstatte det eksisterende vandbehandlingsanlæg, handlede det om at undersøge markedet for ny og energieffektiv teknologi, der kunne minimere vand- og strømforbruget.

Reduceret ressourceforbrug
Resultatet blev en gennemgående opgradering i stedet for blot en udskiftning. SILHORKO har leveret, installeret og idriftsat RO-PLUS. Opgraderingen resulterede i 88 % vandudnyttelse og samtidig en reducering i energiforbruget.  Tilbagebetalingstiden for investeringen var omkring et år.

RO-PLUS unit at brewery

Fakta

Teknisk data

  • Ydelse: 3 x 20 m³/h
  • Ledningsevne: < 15 µS/cm
  • Vandudnyttelse: 88 %

Vandbehandlingsanlæg

  • Omvendt osmose anlæg med ekstra høj vandudnyttelse 3 x RO-PLUS C3-15+3
  • Triplex blødgøringsanlæg STFA 35
  • Trykfilter til fjernelse af jern 2 x TFB 25

Standardiseret omvendt osmoseanlæg

SILHORKO tilbyder et bredt udvalg af omvendt osmoseanlæg med ydelse op til 45 m3/h. Anlæggene er designet med kvalitets komponenter og kommer med standard dokumentation, der sikrer nem installation, drift og vedligehold.  

Se standard omvendt osmoseanlæg

Opdag RO-PLUS

Kom godt i gang med en omfattende omkostningsoptimering. Lad os gennemgå din eksisterende vandbehandling og vise dine muligheder for at reducere vand- og strømforbrug - til gavn for både miljøet og dine driftsudgifter!

keyboard_arrow_up