Vi producerer vandbehandlingsanlæg

Ren vandbehandling – siden 1936

Hos SILHORKO udvikler og fremstiller vi driftssikre vandbehandlingsanlæg - og det har vi gjort siden 1936. Vores anlæg bygger på et kvalitetsprincip om lang levetid og minimalt behov for vedligeholdelse.

Takket være et bredt produktsortiment, mange års erfaring og teknisk know-how kan vi levere komplette løsninger til en bred vifte af industrier og anvendelsesområder, herunder kedelvand, procesvand, kølevand, skyllevand og drikkevand.

A Grundfos Company

Banebrydende vandbehandlingsløsninger

I efteråret 2020 blev Silhorko-Eurowater en del af Grundfos. Grundfos er pionerer inden for løsninger, der kan afhjælpe verdens vand- og klimaudfordringer og forbedre livskvaliteten for mennesker. Som en global pumpevirksomhed leverer Grundfos energi- og vandeffektive løsninger og systemer til en bred vifte af applikationer, herunder vandbehandling til vandforsyninger, industrier og bygninger. Silhorko-Eurowater understøtter Grundfos' mission med banebrydende vandbehandlingsløsninger.

Vil du lære os bedre at kende?

Hvad vi gør - Hvem vi er - Hvordan vi arbejder

Fakta om SILHORKO

Vores team består af specialister med baggrund som blandt andet maskinmester, kemiingeniør, maskiningeniør eller procesingeniør - alle med fokus på ren vandbehandling. 

470

medarbejdere

1936

grundlagt

24

Salg- og service kontorer i Europa

21

internationale forhandlere

Egen produktion

Alle anlæg udvikles, produceres og samles på én af vores fire produktionsadresser. Med alt specialviden samlet internt, kan vi hurtigt tilpasse løsninger og lave opdateringer til produkter for at imødekomme kunders ønsker og behov. På den måde kan vi på kort tid fremstille kundetilpassede standardløsninger.   
Læs her hvad vi gør

Konstruktion, udvikling og produktion

Silhorko-Eurowater, Stilling
Danmark

 

Produktion af tanke og beholdere i sort stål

EUROTANK, Harlev
Danmark

 

Produktion af tanke og beholdere i rustfrit stål

Unitex, Grudziądz
Polen

 

Overfladebehandling af tanke og beholdere

Armacoat, Grindsted
Danmark

 

Du finder os globalt og lokalt

SILHORKO kendes under navnet EUROWATER i 14 lande med i alt 24 salg- og service kontorer. Den internationale kontaktflade udgør fundamentet for en bred erfaringsudveksling og placerer os blandt de førende i Europa.

Find dit lokale EUROWATER kontor

 

Vores DNA

Vandbehandlingsløsninger skal sikre daglig forsyning af den ønskede vandkvalitet og mængde og samtidig skal løsningen bidrage til mindst muligt ressourceforbrug og mindst mulig påvirkning af miljøet. Disse pricipper gennemsyrer alt, hvad vi laver.

Læs mere om vores mission, vision og værdier

Sådan kan vi hjælpe dig og din virksomhed

Fra nøglefærdige løsninger til eftersalgsservice. Det handler om, hvordan vi behandler vand.

Download brochuren

keyboard_arrow_up