PLC control panel from Eurowater

Automatisering og styringer til vandbehandlingsanlæg

Driftsforstyrelser og driftstop koster penge! SE-styringer fra SILHORKO giver besked om forebyggende vedligehold, og når der er et akut problem som kræver tilsyn.

Vi tilbyder et bredt udvalg af HMI og PLC styringer til vores vandbehandlingsanlæg inden for filtrering, ionbytning, membranfiltrering og EDI. Alle styringer er designet, udviklet og programmeret af vores egne programmører. Dette er din garanti for fleksibel software designet til dit behov.  

SE-styringer fra SILHORKO

Brugervenlig HMI brugerflade

check-circle-1

Standardiseret menu tilgængelig på flere sprog

check-circle-1

Tasterne på forsiden giver nem adgang uden at bryde IP54 beskyttelsesglasset

check-circle-1

Designet til integrering i et eksisterende SCADA system

check-circle-1

Standard hardware, fleksibel software

Styringerne er baseret på et modulært opbygget system, som sikrer dig pålidelige vandbehandlingssystemer tilpasset din drift. En SE-styring gør det nemt at håndtere akutte driftsproblemer. I displayet informeres du straks om den specifikke alarm. Som standard er det også muligt at modtage og sende beskeder mellem styringen og din mobiltelefon. På denne måde sørger du for at opretholde en pålidelig drift.

Styringerne fås i 4 basismodeller. Programmeringen udføres af SILHORKOs egne programmører, hvilket gør, at vi kan tilpasse softwaren fra A til Å. Styringerne samles på vores egen fabrik i Stilling, hvor alle komponenter og funktioner kvalitetstjekkes.

Nem istallation og opsætning

Installation gøres på stedet og kan udføres uden ekstern software. Softwaren er fleksibel med adskillige sprogversioner og mulighed for tilpasning til fremtidige behov. Til specielle projekter tilbydes individuel programmering.

 

Kontakt os for mere information, dataark og instruktioner.  


Kontakt os

SE10 control from Eurowater

SE10

På SE10-serien kan daglig brug og overvågning af vandbehandlingsanlægget klares ved tryk på en enkelt knap på styringens front. SE10 er designet til at styre automatiske anlæg, som har et begrænset antal automatiserede funktioner, f.eks. trykfilter type NSB og 1-tank og 2-tank blødgøringsanlæg.

SE20 control from Eurowater

SE20

SE20 har 16 taster og 4 lysdioder på fronten for enkel brug og overvågning. SE20 er designet til at styre bl.a. vores større trykfilter type TFB og automatiske dupleks- og tripleks-blødgøringsanlæg.

SE30 control from Eurowater

SE30

SE30-serien har 16 taster og 4 lysdioder på fronten for enkel brug og overvågning. SE30 giver mulighed for analogt input/output (I/O) og er designet til at styre vores anlæg til avancerede driftskrav, f.eks. demineraliseringsanlæg ved ionbytning og omvendt osmoseanlæg, begge med ledningsevnemåling.

SE30 control from Eurowater

SE40

SE40-styringen giver effektiv overvågning og intelligent styring af dit vandbehandlingsanlæg. SE40-styringen giver mulighed for BUS-kommunikation og målling af tryk, flow, niveau og ledningsevne. Data indsamles i realtid og gøres let tilgængelig via grafik og grafer.  

Central styretavle med PLC

En central styretavle omfatter eksempelvis PLC, operatørpanel med touchskærm, frekvensomformere, motorværn samt diverse måleudstyr og kan også fungere som forsyningstavle til hele bygningsdelen. Det sidste er meget ofte tilfældet i forbindelse med vores vandværkløsninger.

Automationsløsninger leveret til industrivirksomheder og kraftværker omfatter ofte kommunikation via Ethernet, Profibus og Profinet. Også GMS-kommunikation er tilgængelig. Systemerne giver stor fleksibilitet i anvendelsesmulighederne og opfylder de strengeste branchestandarder.

PLC control cabinet from Eurowater

Opdag automation med SE-styringer

Læs mere om SE-styringer fra SILHORKO og se din mulighed for nem, pålidelig og sikker drift.

Hent brochure

Få fuld kontrol over dit Vandværk

Dataopsamling, effektiv overvågning og intelligent styring er nøglen til langvarig og problemfri drift af et trykfilter på vandværket.

Med en intelligent styring indsamles vigtige procesparametre kontinuerligt i realtid og præsenteres visuelt gennem grafik og grafer. Dette giver den driftsansvarlige en unik indsigt, som er afgørende for at optimere driftsforhold og vedligeholdelse på vandværket.

Styringer til vandværker

PLC control unit on waterworks

Skal vi hjælpe dig med ren vandbehandling?

Vil du høre mere om vores løsninger og teknologier, så sidder vores team af specialister klar til at hjælpe på:

phone 87 93 83 00

mail info.dk@silhorko.dk

keyboard_arrow_up