SILHORKO Service

Vi gør service nemt

Komplet service af dit vandbehandlingsanlæg kræver eftersyn af både anlægget og den proces som foregår inde i anlægget. Vores service bygger på et hold af specialister, hvor teknisk viden og procesviden går hånd i hånd. Vores fuldt dokumenterede service sikrer dig ensartet service af høj kvalitet hver gang.

Landsdækkende service

Vi yder service til både industri og vandværker og vores team af serviceteknikere dækker hele Danmark inkl. øerne. 

maps-pin

Fuld dokumentation

Vi udfører fuldt dokumenteret service, så du altid kan sikre og dokumentere kvaliteten af vandbehandlingsanlægget.

office-stamp-document

24 timers support

Vores serviceafdeling tilbyder assistance 24 timer i døgnet, alle ugens dage. Vi hjælper dig telefonisk eller ved at sende en servicetekniker til stedet.

headphones-customer-support

Service tilpasset dig

Hyppigheden af servicebesøg planlægges individuelt og tager udgangspunkt i dine driftsforhold og anlæggets generelle tilstand.

human-resources-offer-employee

Tilkaldevagt uden tillæg

Hvis udheldet er ude og problemet ikke kan løses over telefonen, er der for kunder med en serviceaftale intet udkaldetillæg.

public-service-police-van

Ingen binding

Service skal være nemt og give værdi for dig. Derfor har vi ingen binding på SILHORKOs serviceaftaler. 

business-deal-handshake

Serviceeftersyn

SILHORKOs serviceeftersyn er en gennemgang af vandbehandlingsanlægget og en kontrol af vandbehandlingsprocessen. Eftersynet omfatter en lang række kontrolpunkter i henhold til servicerapporten som er tilgængelig på kundeportalen seneste 24 timer efter serviceteknikeren har afsluttet besøget.

  • Driftsforhold
  • Anlægsindstillinger
  • Analyseresultater
  • Forslag til driftsforbedringer

Forebyggende vedligeholdelse
Et serviceeftersyn kan udbygges med en aftale om præventiv udskiftning af sliddele, bevæglige dele og andre strategiske dele. Med forebyggende vedligeholdelse minimeres risikoen for driftsstop og de medfølgende konsekvenser.

Modernisering af eksisterende anlæg

Skærpede grænseværdier eller øget kapacitetsbehov betyder ikke nødvendigvis udskiftning af eksisterende anlæg. Vi tilbyder en lang række udvidelses- og moderniseringsløsninger til den eksisterende drift.

 

Reducer dit vandspild med 60 %

RO-PLUS er en anlægsserie fra SILHORKO, der reducerer dit vandspild med 60 %. Processen forbruger ingen kemikalier og er derfor i sig selv en miljøvenlig teknologi. RO-PLUS tilbydes som opgradering til eksisterende RO-anlæg og som et individuelt standard RO-PLUS anlæg.
 

Se mere

Opgrader din driftsikkerhed

Med en moderne styring optimerer du din driftsikkerhed. En SE-styring fra SILHORKO giver besked om forebyggende vedligehold, akutte driftforstyrrelser og sikrer at der kun regenereres, når der er behov. Vi tilbyder opgradéring af styringer til både RO-anlæg, blødgøringsanlæg og trykfilteranlæg.
 

Se mere

Udvidelse af anlægskapacitet

En udvidelse af produktionen kan medføre et behov for større flow eller lavere ledningsevne. I stedet for at investere i et nyt vandbehandlingsanlæg med større kapacitet, er det muligt at udvide dit eksisterende RO-anlæg. 

 

Se mere

Forbrugsvarer til sikker drift

SILHORKO garanterer leveringssikkerhed på reservedele og forbrugsvarer. Vores servicevogne er udstyret med en bred vifte af varer, der hovedsaglig er vores egne produkter, blandt andet salt til blødgøringsanlæg, testsæt til periodisk kontrol af vandets hårdhed i forbindelse med vandbehandling samt reservedele generelt.

Vandanalyse, salttabletter og hårdhedstest kan bestilles direkte her på silhorko.dk. For andre reservedele kontakt vores serviceteam.

Kontakt os

Consumables for water treatment plants

Mere om SILHORKO service

Hent vores servicebrochure til henholdsvis vandværker og industri. Her har vi har samlet et overblik over service hos os. Du får også eksempler på, hvordan en serviceplan kunne se ud.

Service vandværk    Service industri

Udlejning af vandbehandlingsanlæg

Har du brug for filtreret, blødgjort, demineraliseret eller bakteriefrit vand i en tidsbegrænset periode? SILHORKO tilbyder et bredt program af komplette, mobile vandbehandlingsanlæg, som udlejes til alle med et midlertidigt behov for vandbehandling!

Se udlejningsanlæg

Kontakt service

Vil du høre mere om vores serviceløsninger eller har du spørgsmål til din eksisterende serviceaftale,
så sidder vi klar til at hjælpe på:

phone 87 93 83 00

mail service.dk@silhorko.dk

Fjernsupport
SILHORKO anvender TeamViewer til fjernservice og fjernpræsentation.

keyboard_arrow_up