Afkarboniseringsanlæg

Afkarboniseringsanlæg anvender svagt sure kationbyttere, der hovedsagelig anvendes til behandling af vand med høj bikarbonathårdhed. Ved afkarbonisering reduceres vandets hårdhed og indhold af bikarbonat, hvorved vandets saltindhold typisk reduceres med ca. 75%.

Afkarbonisering anvendes til fremstilling af kedel- og fjernvarmevand samt procesvand på bryggerier. Ved at fjerne bikarbonaten hindres udviklingen af kalk og korrosion, hvilket sikrer driften af andre vandbehandlingsanlæg.

Dealkalizer by EUROWATER for removal of bicarbonate hardness

Designet til maximal driftsikkerhed

Vores produktsortiment omfatter et bredt udvalg af standardanlæg, alle konstrueret og fremstillet på egne fabrikker. Udgangspunktet er vores modulopbyggede standardsystem, der sikrer høj fleksibilitet, høj driftssikkerhed og kort leveringstid.

Afkarboniseringsanlæg fås i en række standard anlægstyper - DCM, DCMH, DCMP - med ydelse op til 14 m3/h. Anlæggene er designet som et- eller to-tank-anlæg. To-tank-anlæg kan leveres rammemonteret.

 

Dealkalizer by EUROWATER product type DCMP

Korrosionsbestandig filterbeholder

Filterbeholderne er udført i stål og derfor robuste over for tryksvingninger. Beholderne er overfladebehandlet med kunststoffet PPA, en højeffektiv polyethylenbaseret belægning. Beholderne har således stålets styrke kombineret med kunststoffets stærke korrosionsbestandighed (C5-M).

Pålidelig ventil

Vores patenterede 5-trinsventil er specialdesignet til SILHORKOs anlæg og sikrer effektiv og skånsom behandling af ionbyttermaterialet. Den er produceret i kunststof af høj kvalitet og med få bevægelige dele. Det giver ventilen lang levetid og minimalt behov for vedligehold.

Silikonefrit rørsystem

Som standard leveres rørsystemet i PVC, som er korrosionsfast og kemikaliebestandigt. Alle pakninger og O-ringe er i silikonefrie materialer.

Brugervenlig styring

Vores standard PLC-styring er specialdesignede og programmeres af vores egne ingeniører til den specifikke opgave. En enkel brugerflade gør det nemt at kontrollere opsætning af parametre, samt styre drift og regeneration. 

Standardløsning

Blødgøring af vand på bryggeri

SILHORKOs distributør i Litauen, FILTER, har til et af de største bryggerier i Litauen designet, leveret, installeret og idriftsat et system til blødgøring og afgasning af vand. 

Blødgøringen håndteres af to afkarboniseringsanlæg type DCTFA. FILTER varetager også serviceeftersyn af vandbehandlingsanlægget.
 

Kundetilpasset løsning

Hygiejnisk design med rustfrit stål

Afkarboniseringsanlæg fås også i rustfrit stål for et mere hygiejnisk design, der sikrer lav risiko for mikrobiologisk vækst. Rørsystemet er af PP og PVDF som er korrosionsbestandig og modstandsdygtig over for kemikalier. Det viste anlæg er designet til fremstilling af mineralvand.

Skal vi hjælpe dig med ren vandbehandling?

Vil du høre mere om vores løsninger og teknologier, så sidder vores team af specialister klar til at hjælpe på:

phone 87 93 83 00

mail info.dk@silhorko.dk

keyboard_arrow_up