Vandbehandling til ingrediensvand

Højkvalitets ingrediensvand 

Selv drikkevand af den bedste kvalitet kan give problemer, når vandet bruges direkte i produkterne. Vandkvalitet er afgørende for at kunne levere produkter af højeste kvalitet. Vand, der anvendes som ingrediens i mad, drikkevarer, kosmetik og lægemidler, skal derfor være fri for uønsket smag, lugt, farve og urenheder. 

Alle vandbehandlingsanlæg fra SILHORKO er skræddersyet i forhold til applikationen for at opnå den ønskede kvalitet på ingrediensvandet.

Vandbehandling til fødevare- og drikkevare
 

Se mere

Vandbehandling til kosmetik
 

Se mere

Vandbehandling til Pharma og BioTech
 

Se mere

UV som sikkerhedsbarriere

UV-desinfektionsanlægget er en vigtig sikkerhedsbarriere for at sikre kvaliteten af ingrediensvandet og dermed opretholde driftsikkerhed. Bakterier, vira, alger og svampe i vandet kan udryddes fuldstændigt med UV-desinfektion og kan anvendes på alle vandkvaliteter. 

Se UV-desinfektionsanlæg

Omvendt osmoseanlæg i sanitær design

Et hygiejnisk design sikrer lav risiko for mikrobiologisk vækst og kan opnås ved at vælge en løsning i rustfrit stål, kvalitet AISI 316L. Omvendt osmoseanlæg kan leveres med en CIP-enhed. Dette er din garanti for en sikker og pålidelig drift, når du bruger demineraliseret vand som ingrediens.

Se omvendt osmoseanlæg

keyboard_arrow_up