Vandbehandling til ingrediensvand

Højkvalitets ingrediensvand 

Selv drikkevand af den bedste kvalitet kan give problemer, når vandet bruges direkte i produkterne. Vandkvalitet er afgørende for at kunne levere produkter af højeste kvalitet. Vand, der anvendes som ingrediens i mad, drikkevarer, kosmetik og lægemidler, skal derfor være fri for uønsket smag, lugt, farve og urenheder. 

Alle vandbehandlingsanlæg fra SILHORKO er skræddersyet i forhold til applikationen for at opnå den ønskede kvalitet på ingrediensvandet.

Vandbehandling til fødevare- og drikkevare
 

Se mere

Vandbehandling til kosmetik
 

Se mere

Vandbehandling til Pharma og BioTech
 

Se mere

UV som sikkerhedsbarriere

UV-desinfektionsanlægget er en vigtig sikkerhedsbarriere for at sikre kvaliteten af ingrediensvandet og dermed opretholde driftsikkerhed. Bakterier, vira, alger og svampe i vandet kan udryddes fuldstændigt med UV-desinfektion og kan anvendes på alle vandkvaliteter. 

Se UV-desinfektionsanlæg

Omvendt osmoseanlæg i sanitær design

Et hygiejnisk design sikrer lav risiko for mikrobiologisk vækst og kan opnås ved at vælge en løsning i rustfrit stål, kvalitet AISI 316L. Omvendt osmoseanlæg kan leveres med en CIP-enhed. Dette er din garanti for en sikker og pålidelig drift, når du bruger demineraliseret vand som ingrediens.

Se omvendt osmoseanlæg

Vi hjælper dig med den rette løsning

Har du lyst til at høre mere om vores løsninger til ingrediensvand eller har du spørgsmål til din eksisterende vandbehandling, så står vores specialister klar til at hjælpe dig.

Jylland/Fyn

Sjælland

 

keyboard_arrow_up