Vandværker

Fra rådgivning til komplet vandværk

Vores kompetencer spreder sig over en bred palette, hvor vi kan levere hele løsningen eller blot en delentreprise. Det er muligt at samarbejde med os gennem hele processen fra første skitse til efterfølgende service og vedligehold eller blot i forbindelse med f.eks. levering af trykfilteranlæg eller nyt fyldningsmateriale. Det er op til dig! 

Vandværk i container - klar til brug!

SILHORKO tilbyder også et mobilt vandværk i form af en containerbaseret løsning. En fleksibel og robust løsning, hvor der er fokus på samme høje krav til hygiejne og driftsikkerhed som på et traditionelt vandværk. 

Eksempel på maskindelen i en 20 fods container:

  • 2 stk. filteranlæg med en behandlingskapacitet på 2 x 30 m3/h.
  • 1 sæt skylleudstyr bestående af skulleluftblæser og frekvensstyret skyllepumpe
  • 2 stk. kompressorer for iltning af filteranlæg
  • 1 stk. UV-desinfektionsanlæg som ekstra sikkerhedsbarriere
  • 1 stk. el- og styretavle med betjeningspanel

Læs mere

Vandværk i container fra SILHORKO

Et SILHORKO vandværk

Forsyningssikkerhed, pålidelig drift og automatisering beskriver en moderne vandbehandlingsløsning fra SILHORKO. Illustrationen viser de mest anvendte komponenter og installationer på et SILHORKO vandværk.

Daglig vandbehandling

Den daglige drift af vandværket består af en række teknologier, som er med til at sikre høj driftsikkerhed og ikke mindst rent drikkevand til forbrugerne. 

Videregående vandbehandling

Fremkomst af miljøfremmede stoffer såsom pesticider eller et højt indhold af kalk i drikkevandet kan gøre det nødvendigt at foretage videregående vandbehandling. 

Genbrug af filterskyllevand

Et trykfilter skal regelmæssigt skylles rent, så levetiden på filtermaterialet øges. Hertil anvendes rent drikkevand som efterfølgende bliver til spildevand. Men med genfiltrering er det muligt at reducere mængden af vand, der ledes til afløb. 

Genbrug af filterskyllevand

 

Akut problem med bakterier i din vandforsyning?

Hvis du har registreret et forhøjet kimtal, er der tale om en bakteriologisk forurening af drikkevandet. Det kræver en handlekraftig og hurtig indsats at få forureningen under kontrol, mens årsagen undersøges. 

Som midlertidig løsning tilbyder SILHORKO udlejning af UV-anlæg til desinfektion af drikkevand. Vores UV-anlæg er udviklet med henblik på høj effektivitet og driftssikkerhed samt enkel installation. Anlæggene er klar til brug, når de er tilsluttet vand og strøm.

Se UV-udlejningsanlæg

SILHORKO Service

Vi holder dit vandværk kørerende 24/7/365

Når du indgår en serviceaftale med SILHORKO er du garanteret service af ikke kun vandbehandlingsanlægget, men også selve vandbehandlingsprocessen. Vores erfarne og specialuddannede serviceteknikere kan altid trække på viden fra et hold af specialister inden for alle tekniske aspekter af vandbehandling. 

Læs mere   

Vores drikkevand

Vores fælles mål er rent drikkevand, og det skal leve op til de gældende kvalitetskrav. I denne brochure kan du få mere information om SILHORKOs store erfaring med løsninger til vandværker. 

Hent brochure

Har du egen privat vandforsyning?

Egen vandboring kan give udfordringer med farvet og ildelugtende vand. Et lukket trykfilter med tilpasset filtermateriale er en hygiejnisk og effektiv løsning til at sikre rent drikkevand.

Se mere   

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål, du mangler at få besvaret, står vi klar til at hjælpe dig. Udfyld formularen så kontakter en specialist fra vores vandværksafdeling dig. Du er også meget velkommen til at kontakte os direkte.

 

Vi ringer dig op

Vi bruger dine personoplysninger for at kunne kontakte dig. Men vi passer godt på dem. Læs mere om vores persondatapolitik.

keyboard_arrow_up