Fra viden til værdifulde løsninger

Vores know-how er din garanti for at opnå en pålidelig forsyning af den ønskede vandkvalitet. 

Hvorfor vælge SILHORKO

Komponenter af høj kvalitet og funktionelt design er en selvfølge, når vi bygger vandbehandlingsanlæg. Vores mange års erfaring betyder for dig som kunde driftssikkerhed og stabil forsyning af den ønskede vandkvalitet og mængde.

Driftssikkerhed

SILHORKO fremstiller vandbehandlingsanlæg med lang levetid og høj driftssikkerhed. Vi bygger på grundig viden om vandbehandling, både teoretisk og praktisk, sammen med gennemprøvede og anerkendte teknologier og komponenter.

Gennemtestede standardløsninger

Vores modulopbyggede standardløsninger er gennemtestede både på design og teknologi. Alle anlæg leveres med gennemarbejdet dokumentation for nem installation, betjening og vedligeholdelse. Med en standardløsning er du garanteret høj driftssikkerhed, kort leveringstid og konkurrencedygtige priser.

Team af specialister

Vores specialister arbejder dagligt med innovation og forbedringer af produkter og løsninger i tæt samarbejde med vores leverandører og kunder. Vores viden bliver til din fordel.

Fra rådgivning til komplette løsninger

Vores kompetencer spænder bredt. Vi kan levere hele løsningen eller blot dele af den. Som kunde vælger du, om vi skal være en del af hele processen fra den første skitse til efterfølgende service eller blot i forbindelse med f.eks. levering af enkeltstående anlæg eller reservedele.

Kontakt SILHORKO

 

Vores produkter og viden skal give kunderne værdi

Det er grundlæggende vigtigt for os, at alt hvad vi tilbyder, skal give værdi for vores kunder i deres daglige arbejde med ren vandbehandling. Dette er en af mange grunde til, at langt de fleste kundeforhold bygger på langvarige relationer.

"Vi er meget tilfredse. Projektet er forløbet efter planen. Sterilcentralen kører som den skal, og vi har den ønskede vandkvalitet til rådighed"

Thorkild Vestergaard
Projektleder og maskinmester
Regionalhospitalet Viborg

”Vi valgte SILHORKO fordi de kom med den bedste løsning, som passede til placeringen og omgivelserne, hvor det nye vandværk skulle ligge. Vi har haft et godt og tillidsfuldt samarbejde i mange år, og vi har været i de bedste hænder. Løsningen med et midlertidig container vandværk under byggeprocessen var guld værd, og vi har kunne opretholde en normal drift uden forstyrrelser. Tidsplanen blev overholdt og 14 dage inden årets Jelling Musikfestival kunne vi sætte det nye vandværk i drift.”

Bo Grønvall, Formand
Jelling Vandværk

Fra grundvand til totalafsaltet vand

Vi tilbyder vores kunder vandbehandlingsløsninger, der dagligt sikrer den ønskede vandkvalitet og mængde - fra grundvand til totalafsaltet vand.

De forskellige vandkvaliteter kræver anvendelse af en eller flere teknologier. Hver teknologi understøttes af en række forskellige standardanlæg. Klik på de forskellige teknologier eller vandkvaliteter for at læse mere.

Iltning og filtrering Drikkevand Blødgøring med ionbytning Blødgjort vand Afsaltning med omvendt osmose Afsaltet vand Afgasning Afgasset vand Polering med EDI Totalafsaltet vand

Kontakt

Mangler du svar på et spørgsmål står vores hold af specialister klar til at
rådgive dig omkring ren vandbehandling. 
 

phone 87 93 83 00

mail info.dk@silhorko.dk

keyboard_arrow_up