Udlejning

Omvendt osmoseanlæg til demineraliseret vand

Leje af et kompakt omvendt osmoseanlæg (CU:RO) fra SILHORKO garantere dig demineraliseret vand af høj kvalitet i en begrænset periode efter dit behov.

CU:RO-anlægget har en ydelse op til 2,0 m3/h og kan typisk producere demineraliseret vand med ledningsevne mindre end 10 μS/cm.

 

Eurowater compact reverse osmosis unit for rent

Anvendelsesområde for demineraliseret vand

 

Procesvand til nødsituationer

check-circle-1

Sæsonbetonede spidsbelastninger

check-circle-1

Midlertidig forsyning af procesvand i perioder, hvor det eksisterende vandbehandlingsanlæg er under fornyelse eller udskiftning

check-circle-1

Påfyldning af forrådstanke / akkumuleringstanke i fjernvarmeværker

check-circle-1

Kompaktanlæg – klar til brug!

CU:RO-anlægget er et kompakt anlæg bestående af et omvendt osmoseanlæg og forbehandlingsanlæg. Begge anlæg er bygget på samme ramme af rustfrit stål og klar til brug.

Betjeningen af kompaktanlægget er brugervenligt, da både styring, flowmålere og manometre kan betjenes fra anlæggets forside.

Kontakt os for yderligere specifikation på anlægget

Yderligere leje af tilbehør

Rentvandstank med distributionspumpe

Vi tilbyder også udlejning af rentvandstank med distributionspumpe, der er designet, så den passer sammen med CU:RO-anlægget. Tanken har en volumen på 1.100 liter og en nominel ydelse på 3 m³/h.

Water tank for rental RO unit

Ledningsevnemåler

Hvis der er behov, er det også muligt at leje en ledningsevnemåler til at måle ledningsevnen i vandet efter demineraliseringsanlægget.

Rental of conductivity meter

Lej et RO-anlæg til demineraliseret vand

Vores serviceafdeling, der består af erfarne ingeniører og serviceteknikere kan tilbyde opstart såvel som uddannelse af dit driftspersonale. Kontakt os for yderligere information samt reservation af udlejningsanlægget.

Kontakt service

keyboard_arrow_up