Bestil en vandprøveflaske til vandanalyse

For at kunne dimensionere et trykfilteranlæg er det nødvendigt at kende kvaliteten af råvandet fra boringen eller brønden. Bestil en vandanalyse fra SILHORKO, så beregner vi den ideelle løsning til dig. Udfyld nedenstående skema, så sender vi dig en vandprøveflaske, som skal bruges til vandanalysen.

Prisen for vandanalysen er kr. 1.195,- ekskl. moms som vil blive opkrævet ved bestilling af prøveflasken. Ved efterfølgende ordre, vil prisen for vandanalysen blive modregnet. 

Hvis vandanalysen skal bruges til andet end dimensionering af trykfilteranlæg eller filterfyldning til eksistenrende anlæg, bedes du kontakte os for yderligere information.

Få analyseret din vandkvalitet

Test på eksternt laboratorie

Vi samarbejder med et eksternt laboratorie som udføre selve vandanalysen. Resultaterne danner baggrund for beregning og valg af løsning.

Analyseparametre

De faktorer, der primært beregnes efter, er indholdet af aggressiv kulsyre, jern, mangan og ammonium i råvandet. 

Rent drikkevand

Vandanalysen er et vigtigt redskab i forhold til overholdelse af den gældende lovgivning for kvaliteten af drikkevand. Download Bekendtgørelse om vandkvalitet og tilsyn med vandforsyningsanlæg.

Hurtig levering

2-3 hverdage

time-clock-circle

Gratis fragt

Afsendes med PostNord

paginate-filter-mail

Spørgsmål

Ring 87 93 83 00

headphones-customer-support-question

Bestil vandprøveflaske til vandanalysen

Vi har brug for en række oplysninger omkring din installation og forbrug, for at kunne dimensionere en løsning tilpasset dit behov. Udfyld formularen, så er der en vandprøveflaske på vej. 

 

Vandprøvens indhold *
Vandets anvendelse *

Ved at indsende denne formular accepterer du automatisk vores Privatlivspolitik

Kan vi hjælpe dig?

Har du brug for at få besvaret nogle spørgsmål, inden du bestiller vandprøveflasken, så sidder vi klar til at hjælpe dig. Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. 

Kontakt service

keyboard_arrow_up