Bestil en vandprøveflaske til vandanalyse

For at kunne dimensionere et trykfilteranlæg er det nødvendigt at kende kvaliteten af råvandet fra boring eller brønd. Bestil en vandanalyse fra SILHORKO, så beregner vi den ideelle løsning til dig. Udfyld nedenstående skema, så sender vi dig en vandprøveflaske, som skal bruges til vandanalysen.

Vandanalysen har en pris á 1.195,- som vil blive opkrævet ved bestilling. Ved efterfølgende ordre, vil prisen for vandanalysen blive modregnet. 

Hvis vandpanalysen skal bruges til andet end dimensionering af trykfilteranlæg eller fyldning hertil, bedes du kontakte os for yderligere information.

Få analyseret din vandkvalitet

Test på eksternt laboratorie

Vi samarbejder med et eksternt laboratorie som udføre selve vandanalysen. Resultaterne danner baggrund for beregning og valg af løsning.

Analyseparametre

De faktorer, der primært beregnes efter, er indholdet af aggressiv kulsyre, jern, mangan og ammonium i råvandet. 

Rent drikkevand

Vandanalysen er et vigtigt redskab i forhold til overholdelse af den gældende lovgivning for kvaliteten af drikkevand. Download Bekendtgørelse om vandkvalitet og tilsyn med vandforsyningsanlæg.

Hurtig levering

2-3 hverdage

time-clock-circle

Gratis fragt

Afsendes med PostNord

paginate-filter-mail

Spørgsmål

Ring 87 93 83 00

headphones-customer-support-question

Bestil gratis vandprøveflaske til vandanalysen

Ved at indsende denne formular accepterer du automatisk vores Privatlivspolitik

Kan vi hjælpe dig?

Har du brug for at få besvaret nogle spørgsmål, inden du bestiller din gratis vandprøveflaske, så sidder vi klar til at hjælpe dig. Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. 

Kontakt service

keyboard_arrow_up