Batterivand til truck

Lang batterilevetid med korrekt vandkvalitet

Batterier på elektriske trucks og stablere skal regelmæssigt efterfyldes med vand. Det er vigtigt, at vandet er korrekt afsaltet/demineraliseret for at optimere både kapaciteten og levetiden på batteriet.

Hvorfor påfyldning med demineraliseret vand?

Når et batteri ”gasser” er det vandet, som forsvinder og ikke syren. Det betyder, at syrekoncentrationen bliver højere i den tilbageblivende væske og at pladerne ikke længere er dækkede.

Derved ”dør” batteriet hurtigt. For at undgå dette, skal der regelmæssigt efterfyldes demineraliseret vand. Almindeligt vand fra hanen bør ikke bruges.

Fremstil dit eget batterivand

Med et SILEX anlæg, der inkluderer vægmonteret tank og tappeudstyr, har du altid adgang til demineraliseret vand af meget høj kvalitet. Anlægget indeholder en patron med ionbyttere. Ved passage gennem patronen fremstilles demineraliseret vand. Når patronens kapacitet er opbrugt, udskiftes den med ny patron med opladede ionbyttere.

Med SILEX undgår du indkøb, håndtering og bortskaffelse af plastdunke med vand. Egenproduktion af demineraliseret vand med SILEX-anlæg er driftssikker, billig i drift og miljøvenlig.

 

SILEX

Max. ydelse: 2 l/min
Filterpatron
kapacitet:
540 l ved 10 °GH
Ledningsevne:<0.2 μS/cm
Transportvægt:5 kg.
Tilslutning:1/2" slange
Mål:Diameter: 23 cm
Højde: 87 cm

Ekstern regeneration

Den brugte patron sendes til regeneration hos SILHORKO i Stilling. Inden returnering af den opladet patron, foretages der en grundig kvalitetskontrol, som sikrer fuld kapacitet og vand af højeste kvalitet.

50 L vandtank

Vandet fra SILEX anlægget opbevares i en 50 liters vandtank, som er udstyret med niveaustyring til start/stop og overløbssikring.

Tappeudstyr

Det skal være let at tappe vandet fra SILEX. Derfor indeholder løsningen det nødvendige tappeudstyr af plast, der ikke er ledende og som ikke nedbrydes af vand eller syre.

Få mere information om batterivand

Vi har samlet alt, hvad du behøver at vide om batterivand. I brochuren finder du også et priseksempel på, hvad du sparer ved at lave dit eget demineraliseret vand.

Hent brochure

Skal vi hjælpe dig med ren vandbehandling?

Vil du høre mere om vores løsninger og teknologier, så sidder vores team af specialister indenfor teknisk vand klar til at hjælpe på:

phone 87 93 83 00

mail sales-tw.dk@silhorko.dk

keyboard_arrow_up