Glasindustri

Vandbehandling til glasvaskeanlæg

Fortsat udvikling af nye glastyper og vaskeprocesser stiller store krav til vandbehandlingen. Afhængig af opgaven stilles der krav til vaskevandets pH-værdi og saltindhold. Derudover skal mekaniske urenheder fjernes og vandets indhold af kim og organiske stoffer skal holdes så lavt som muligt.

Spædevand og vandgenindvinding

Demineraliseret spædevand kan enten fremstilles ved ionbytning eller ved omvendt osmose. Vi tilpasser løsningerne efter netop dit behov.

Ved et stort vandforbrug og høje vandafgifter er det en fordel at anvende udstyr til genbrug (recirkulation) af skyllevand.

Vandbehandlingsanlæg til genbrug af skyllevand bestående af blødgøringsanlæg, omvendt osmose-anlæg, trykfiltre, posefilter samt aktive kulfiltre.

Afhængig af opgaven kan recirkulationsanlægget bestå af posetrykfilter, kul- og kisfilter og UV-anlæg.

International erfaring

SILHORKO har i tæt samarbejde med både maskinleverandører og termorudeproducenter nøje fulgt udviklingen inden for glasfremstilling. Specielt gennem datterselskaber i Tyskland, Østrig, Belgien, Polen, Tjekkiet og Slovakiet har vi opnået stor erfaring med vand til glasvask. Vi løser alle opgaver inden for glasbranchen.

Kompakt vandbehandlingsanlæg specielt udviklet til glasindustrien - klarer både opgaven med spædevand og genbrug af skyllevand. Styret ved hjælp af plc

Læs også

 

Links