Kontinuerlig høj ydelse med triplex-blødgøringsanlæg

Publiceret: 11. august 2021 | Kontakt

Det nye blødgøringsanlæg type SMP triplex leverer ydelser på op til 60 m³/time og er således ideelt til kritiske applikationer som kedelvand, batch-produktion, ingrediensvand osv. Designet er udarbejdet af SILHORKOs ingeniører baseret på standardkomponenter af høj kvalitet. 

SILHORKO udvider sit standardproduktprogram til blødgøringsanlæg med det nye SMP triplex-blødgøringsanlæg. Blødgøringsanlægget er designet med tre ionbytterbeholdere og kan køre i triplex-drift.

I triplex-drift er ydelsen op til 60 m³/time, hvilket er dobbelt så højt som samme SMP blødgøringsanlæg i duplex-drift. Dette opnås ved at optimere brugen af ionbyttere uden at gå på kompromis med kvaliteten af det blødgjorte vand.

Maksimal pålidelighed

SMP triplex er designet specifikt til applikationer, der kræver høj driftssikkerhed. Anlæggene er udstyret med automatiske, pneumatisk aktiverede kugleventiler med høj pålidelighed og lang levetid.

Ventilerne er fejlsikre, hvis forsyningen af elektricitet og luft ikke er til stede, lukkes ventilerne.

Løbende tilførsel af blødt vand

Triplex-designet sikrer kontinuerlig forsyning af blødt vand, altid med to beholdere i drift og en beholder under regeneration eller på standby. Dette muliggør effektiv regeneration af én beholder ad gangen med et stabilt og beskedent tryktab.

Lavt vandforbrug

Nogle anlæg forsynes med ledningsevnemålere, der løbende måler den faktiske ledningsevne i skyllevandet. Når ionbytteren er ren, og der ikke måles salt i skyllevandet, stopper regenerationen, og derved minimeres forbruget af skyllevand.

Ledningsevnemåleren reducerer skyllevandsforbruget med op til 50 %, så kun den nødvendige mængde vand bruges.

keyboard_arrow_up