Det er nu officielt: SILHORKO - a Grundfos company

Kurt Hufnagl (t.v.) og Torben Buhl (t.h.) tidligere ejerledere af Silhorko-Eurowater A/S, fortsætter som administrerende direktører. (Foto: Jens O. Gjerløff © SILHORKO)

Publiceret: 1. November 2020 | Kontakt

1. november 2020 er SILHORKO officielt en del af Grundfos familien. En stærk konstellation som er med til at styrke Grundfos' igangværende indsats for at udvikle banebrydende løsninger, der løser de globale vand- og klimaudfordringer.

I oktober 2020 blev Silhorko-Eurowater A/S en del af Grundfos. Grundfos er banebrydende indenfor løsninger som understøtter verdens vand- og klimaudfordringer og forbedrer livskvaliteten for mennesker. Som en global pumpevirksomhed leverer Grundfos ekspertise inden for energi- og vandeffektive løsninger og systemer til en lang række applikationer, herunder vandbehandling til vandforsyninger, industrier og bygninger.

Fremtidig ledelse i ​​SILHORKO

Fra i dag ejer Grundfos 100% Silhorko-Eurowater A/S. Tidligere var det privatejet af topledelsen i virksomheden: Kurt Hufnagl, administrerende direktør, Torben Buhl, administrerende direktør og administrerende direktør for den finske distributør HyXo Oy, Harry Viiala. Kurt Hufnagl og Torben Buhl fortsætter som administrerende direktører i SILHORKO.

SILHORKO-navnet bibeholdes

I Danmark fortsætter salget af vandbehandlingsløsninger under navnet SILHORKO. Det samme gør sig gælgende uden for Danmarks grænser, hvor SILHORKO er kendt under navnet EUROWATER. Internationalt foregår salget primært via 23 salgs- og servicekontorer fordelt på 14 lande. 

keyboard_arrow_up