Reference

Naturligt mineralvand på genanvendelige PET flasker

Danish Bottling Company producerer og distribuerer vand og læskedrikke til førende detailhandelskæder, samt sodavand og energidrikke til et større forhandlernet i Danmark. Danish Bottling Company eksporterer også Nornir® naturligt mineralvand til Kina.                                                                    

I 2007 flyttede Danish Bottling Company produktionen til Brande og fik adgang til egen kilde med naturligt mineralvand – Kilden kendes i dag som Nornir®. Vandet herfra er klassificeret som blødt vand med et lavt indhold af Natrium og Klorid. Med egen boring var der behov for filtrering af råvand med henblik på fjernelse af jern og mangan. Silhorko leverede allerede dengang 2 stk. automatisk TFB 14 trykfiltre. Efterspørgsel på naturligt mineralvand på genanvendelige PET flasker er efterfølgende steget og med det er behovet for vandbehandling ligeledes øget. Det har ført til levering af endnu en produktionslinie bestående af 2 stk. automatisk TFB 14 trykfiltre til produktionen i Brande.

Løsningen består i dag af 4 stk. TFB 14 trykfiltre med en ydelse på 2 x 14 m³/h opstillet som for- og efterfilter. Rørsystemet er udført i rustfrit stål og udstyret med individuelle ventiler. Begge filterlinier er desuden koblet på ny fælles styretavle.

Reference ID: 147143
Branche: Drikkevareindustrien
Applikation: Drikkevand

 

Download PDF

Teknisk data

  • Ydelse: 2 x 14 m3/h

Enheder i anlægget

  • Trykfiltre 4 x TFB 14
  • Udstyr til iltning
  • Udstyr til returskyl
  • Central styretavle med alarm

 

Se flere referencer

keyboard_arrow_up