Overvåg driften på vandværket med SE-web

SE-WEB er en online funktion som giver dig mulighed for at overvåge vandværket hjemmefra, eller uanset hvor du befinder dig. Online funktionen giver dig masser af muligheder for dataoverførsel, alarmer, datalogning og rapportudskrivning.

Visualisering af driften

Med en digital visualisering af vandbehandlingsanlægget kan du tilgå driftssatus online.  

wifi-monitor

Alarm ved driftsforstyrrelser

Få hurtig besked ved driftsforstyrrelser med en alarmbesked pr. SMS.

alarm-bell-ring

Ugentlig driftsrapport

En ugentlig driftsrapport sikrer stabil drift og giver mulighed for at foretage forebyggende vedligehold. 

notes-check

Visualisering af driften

SE-web giver mulighed for at overvåge dit vandværk med en viasualisering af driften.

Billedet viser driften på et større dansk vandværk, hvor der benyttes to behandlingslinjer.   

Alarm ved driftsforstyrrelser

Hvis der opstår akut forstyrrelser i driften, bliver der sendt en alarmbesked pr. SMS. For at se hvad alarmen drejer sig om, logger man ind på sit SE-web.

Der kan kobles op til 10 personer til at modtage alarmbeskeder fra vandværket. De 10 personer er i en prioriteret rækkefølge, og en af gangen vil de modtage alarmbeskeden med 15 min. mellemrum.

Hvis person nummer 3 reagere på alarmbeskeden og kvitterer herfor, bliver der sendt en kvittering til person nummer 1 og 2 med besked om, at der er kvitteret for alarmen. Det sikre, at dem som har fået alarmen er informeret om, at der er en person på sagen.  

Ugentlig driftsrapport

Hver uge modtager du en driftsrapport, som er et effektivt værktøj til at give et overblik over, om vandbehandlingsanlægget fungerer som det skal. 

Det hjælper dig med at sikre en stabil drift og mulighed for at opdage fejl i tide, så der kan udføres forebyggende vedligehold. 

Et sikkert system

SE-web giver adgang til at overvåge data for vandværksdriften, men det er ikke muligt at fjernstyre driften via SE-web. Dermed kompromitterer SE-web ikke it-sikkerheden på vandværket.  

desktop-monitor-lock

Guide

Download guide til SE-web

Har du brug for hjælp til dit SE-web? Vi har lavet en guide som trin for trin viser de features, du kan arbejde med i SE-web.

Download guide

Skal vi hjælpe dig med ren vandbehandling?

Vil du høre mere om vores løsninger og teknologier, så sidder vores team af specialister indenfor vandværker klar til at hjælpe på:

phone 87 93 83 00

mail sales-dw.dk@silhorko.dk

keyboard_arrow_up