Udlejning

Vandbehandling i container

Med et mobilt vandbehandlingsanlæg installeret i en container er du garanteret en sikker og pålidelig produktion af både blødgjort og demineraliseret vand af høj kvalitet.

Containeren består af et blødgøringsanlæg samt et omvendt osmoseanlæg. Blødgøringsanlægget kan levere en hårdhed på mindre end 0,5 °dH og kører separat eller som forbehandling til omvendt osmoseanlægget. Omvendt osmoseanlægget er designet til at fremstille op til 20 m³/h demineraliseret vand med en ledningsevne på 10-20 uS/cm.

Water treatment in container from Eurowater

Anvendelsesområder

 

Procesvand til nødsituationer

check-circle-1

Sæsonbetonede spidsbelastninger

check-circle-1

Midlertidig forsyning af procesvand i perioder, hvor det eksisterende vandbehandlingsanlæg er under fornyelse eller udskiftning

check-circle-1

Påfyldning af forrådstanke / akkumuleringstanke i fjernvarmeværker

check-circle-1

Udlejning af containeranlæg

 Leje af et mobilt vandbehandlingsanlæg i container er nemt og hurtigt. Videoen (2 min.) viser, hvordan vores containeranlæg sørger for opfyldning af en akkumuleringstank og damvarmelager til solvarme.

Komplet vandbehandling

Anlæggene er monterede i en frostsikret og isoleret 20' container, som er udstyret med elektrisk varme. Det komplette vandbehandlingsanlæg består typisk af blødgøringsanlæg, posefilter, RO-anlæg samt styretavle. Alle anlæg er monteret og fabrikstestet, så containeranlægget er klar til brug kort tid efter levering.  

Vores program af udlejningsanlæg er stort, og det er ikke alle anlæg, som er identisk med de viste eksempler her på siden. Kontakt os for yderligere information og datablad. 

Kontakt os

Tag et kig ind i en container

Komplet vandbehandlingsanlæg til demineraliseret vand

Inside a Eurowater container with water treatment units

Omvendt osmoseanlæg sikrer demineraliseret vand af høj kvalitet

Reverse osmosis unit installed in container

Blødgøringsanlæg fungerer separat eller som forbehandlingsanlæg til omvendt osmoseanlægget

Softening unit from Eurowater installed in container

Rentvandstank i PE, 1.500 liter

Water tank from Eurowater installed in container

Få højere vandkvalitet med et mixed-bed anlæg

Et mixed-bed anlæg anvendes til polering af det demineraliseret vand efter omvendt osmoseanlægget for at opnå en ledningsevne under 0.1 μS/cm 

Se mixed-bed udlejningsanlæg

Tilvalg

Ledningsevnemåler

For at sikre den ønskede vandkvalitet, kan det være vigtigt at kontrollere den nøjagtige sammensætning af vandet. Vi tilbyder udlejning af ledningsevnemåler med ionbytterfang til måling af ledningsevnen i vandet efter mixed-bed anlægget. 

Lej et vandbehandlingsanlæg i container

Vores serviceafdeling, der består af erfarne ingeniører og serviceteknikere kan tilbyde opstart såvel som uddannelse af dit driftspersonale. Kontakt os for yderligere information samt reservation af containeranlægget.

Kontakt service

keyboard_arrow_up