Fremtid med faglige og personlige udviklingsmuligheder

 

Ren vandbehandling siden 1936

Alle vores aktiviteter er centreret omkring udvikling, fremstilling og markedsføring af vandbehandlingsanlæg af høj kvalitet. Over hele verden er vi dagligt med til at sikre rent drikkevand for millioner af forbrugere samt rent vand til en lang række spændende industrielle formål. Personlige og langvarige relationer til vores kunder gør, at vi kan yde den bedste tekniske rådgivning og service.

Vi er stolte over vores mangfoldighed. Vi taler 14 sprog, men anvender engelsk som grundlaget for deling af viden, så Niclas i Sverige kan kommunikere direkte med Zuzanna i Polen. 411 medarbejdere fordelt på 23 salgs- og servicekontorer i Europa er dagligt en stor kilde til inspiration og nye sociale relationer.

Vi søger løbende nye kollegaer

Følg med på denne side - se menuen her til venstre - for at se aktuelle stillingsopslag eller send din uopfordrede ansøgning allerede i dag til hr.dk@silhorko.dk

Vi tilbyder dig en international arbejdsplads i hastig vækst, hvor der er mange afvekslende, udfordrende og udviklende opgaver.

Omgangstonen er uformel og berøringsfladen alsidig, da opgaverne kræver samarbejde på tværs af landegrænser, kulturer og fagskel. Vi lægger vægt på at have selvstændige medarbejdere, som værdsætter at arbejde med en høj grad af frihed under ansvar. Vores dagligdag bygger på accept af og respekt for forskelligheder i de enkelte medarbejderes arbejdsfunktioner og de enkelte medarbejderes fag og individualitet.

Du vil komme til at arbejde under gode ansættelsesforhold, hvor der er kantineordning, gratis frugt, flekstid, sundhedsordning og firmapension. Vi vil gerne sikre en tryg hverdag for vores medarbejdere og deres familier. Det gør vi gennem et godt arbejdsmiljø, godt sammenhold på arbejdspladsen samt en stor grad af fleksibilitet mellem arbejdsliv og familieliv.

Vandbehandling er en stor udfordring i sig selv. Derfor vil vi naturligvis sørge for, at du via et intenst indlæringsforløb opnår en grundig oplæring i vandbehandlingsteknologier. Herudover ønsker vi gennem en velovervejet og struktureret indsats at videreudvikle og videreuddanne vores medarbejdere inden for alle fagområder til at kunne varetage nuværende og fremtidige arbejdsopgaver på en ordentlig måde.

Læs også

 

Links