Fra rådgivning til komplette løsninger 

SILHORKO tilbyder rådgivning, vandanalyse, uforpligtende tilbud og skitseforslag, dimensionering og projektering, installation og opstart, uddannelse af driftspersonale samt efterfølgende service, herunder serviceeftersyn og forbyggende vedligeholdelse samt egentlige serviceaftaler. Kort sagt: Alt fra rådgivning til komplette løsninger.

Inden for vandforsyning tilbyder vi også forberedelse af udbudsmateriale, indhentning af tilbud, afholdelse af licitation, tilsyn og gennemførelse af projekt samt aflevering til bygherren.

Vores kompetencer spreder sig over en bred palette, hvor vi kan levere hele løsningen eller blot en mindre del. Det er muligt at samarbejde med os gennem hele processen fra den første skitse til den efterfølgende service eller blot i forbindelse med f.eks. levering af enkeltstående anlæg eller reservedele.

 

Mere end 80 års erfaring

Vi har siden 1936 opsamlet erfaring med udvikling af driftssikre vandbehandlingsanlæg med lang levetid og minimalt behov for vedligehold. Hemmeligheden ligger i materialevalg, teknisk know-how og et gennemtestet dansk design.

Fra grundvand til det rene vand!

Vores fokus kan meget forenklet beskrives ved hjælp af nedenstående illustration, der viser vandets vej fra grundvand til "det rene vand" - imellem de forskellige vandkvaliteter ses en række vandbehandlingstrin, som er synonyme med SILHORKOs kompetenceområder.

Læs også

 

Links