Overfladebehandling

Overfladebehandling foretages normalt af både kosmetiske og tekniske årsager. Tidligere var galvanoteknik (metalbelægning) meget udbredt, men i de seneste år har der været en stigning i antallet af malede emner. Dette er sket i takt med, at en bedre forbehandling - som f.eks. fosfatering og kromatering - giver optimal korrosionsbeskyttelse. Både galvanisering og maling stiller krav til forbehandling af procesvandet.

Stærkt program

SILHORKO har et stærkt program i ionbytnings- og membrananlæg til løsning af opgaver inden for overfladebehandling. Endvidere tilbyder vi filtre og selektiv ionbytningsanlæg til metalfjernelse i spildevand. Hermed kan metalindholdet nedbringes til mindre end 0,1 mg/l pr. metal.

Kvalitetsprodukter og færre omkostninger

Behandling af vandet giver problemfrie procesforløb, perfekte overflader og lang levetid på emnerne. Metaller og kemikalier er uønskede i spildevandet. Med anlæg fra SILHORKO kan du spare omkostninger til både vand, kemikalier og spildevandsrensning.

Fjernelse af tungmetaller ved hjælp af filtrering over multimediefilter og selektiv ionbytter hos fremstillingsvirksomhed inden for mikroelektronik.

Læs også

 

 

Links