Reverse osmosis compact unit front and back

Kompakt omvendt osmoseanlæg – klar til brug!

Vores anlægstype CU:RO består af en komplet vandbehandlingsløsning med omvendt osmose og blødgøring på samme ramme i rustfrit stål – klar til brug! Løsningen leverer demineraliseret vand af høj kvalitet ved at fjerne op til 90% af de organiske stoffer og tilbageholde 98-99% af vandets salte. 

Fordelene ved en kompakt løsning 

 

Alt-i-en

Komplet løsning med tilbagestrømningssikring, blødgøring, mekanisk forfilter, tørløbs-sikring af RO-pumpe, ledningsevnemåling og styring.

check-circle-1

Nem installation

Rammemontagen med alle interne rør- og elforbindelser udført på vores fabrik sikrer en hurtig og sikker installation.

check-circle-1

Pladsbesparende

Det kompakte design gør CU:RO pladsbesparende og nem at integrere i eksisterende produktionsfaciliteter.    

check-circle-1

Forbehandling giver problemfri drift

Korrekt forbehandling af tilgangsvandet til et RO-anlæg er en absolut betingelse for vedvarende problemfri drift. Forbehandlingen skal forhindre tilstopning af membranerne med kalksalte og mekaniske urenheder. Med et kompakt RO-anlæg er forbehandling en del af standardløsningen.

Muligheder for forbehandling med CU:RO

1-tank anlæg

Blødgøring

Enkel drift

2-tank anlæg

Blødgøring

Parallel drift eller duplex blødgøring

2-tank

Clearex anlæg

Kombineret fyldning til blødgøring og fjernelse af frit klor. Parallel drift

Integreret styring

CU:RO er udstyret med en SE30-styring med integreret betjeningspanel og programerbar logisk styreenhed (PLC). Betjeningsplanelet er tilgængelig fra anlæggets forside ligesom flowmålere, manometre og ledningsevnemåler med temperaturkompensation og udgangssignal (4-20 mA).

Menustrukturen er standardiseret og tilgængelig på flere sprog for nem og hurtig adgang til driftsdata og indstillinger. Derudover forefindes forsyningstavle til strømforsyning med hovedafbryder, automatsikringer, motorværn og tørløbs-sikring af RO-pumpen. Et integreret styresystem til sikker og pålidelig drift.

SE30 control system for compact RO

Reference

Demineraliseret skyllevand til high-end audio produkter

For at efterkomme en stigende forespørgsel på alu-kabinetter, implementerede kunden en ny overfladebehandlingslinie til anodisering af alu-kabinetter. Til at levere demineraliseret skyllevand anvendes et CU:RO-anlæg fra SILHORKO.

Læs mere om installationen

Compact RO for electronics industry

Hent 1-sides brochure om CU:RO 

Få alle fakta og fordele om CU:RO anlægget i denne 1-sides brochure.

Hent brochure

Vi hjælper med den optimale løsning 

Valg af anlæg og anlægstype afhænger af anvendelse, vandkvalitet og vandforbrug. Vi hjælper med at sikre den optimale løsning baseret på din og vores kombinerede viden. Udfyld formularen, eller kontakt os direkte.

Jylland/Fyn

Sjælland

 

Bliv ringet op
 

Vi bruger dine personoplysninger for at kunne kontakte dig. Men vi passer godt på dem. Læs mere om vores persondatapolitik.

keyboard_arrow_up