Reverse osmosis compact unit front and back

Kompakt omvendt osmoseanlæg – klar til brug!

Membranfiltrering ved omvendt osmose (RO) producerer totalafsaltetvand ved at fjerne op til 90 % af de organiske stoffer og tilbageholde 98-99% af vandets salte. 

Vores anlægstype CU:RO består af en komplet vandbehandlingsløsning med omvendt osmose og blødgøring på samme ramme i rustfrit stål – klar til brug! CU:RO fås med 1 til 5 membraner og kan producere 0,4 til 2 m3/t deminraliseret vand. 

Fordelene ved en kompakt løsning 

 

Alt-i-en

Komplet løsning med tilbagestrømningssikring, blødgøring, mekanisk forfilter, tørløbs-sikring af RO-pumpe, ledningsevnemåling og styring.

check-circle-1

Nem installation

Rammemontagen med alle interne rør- og elforbindelser udført på vores fabrik sikrer en hurtig og sikker installation.

check-circle-1

Pladsbesparende

Det kompakte design gør CU:RO pladsbesparende og nem at integrere i eksisterende produktionsfaciliteter.    

check-circle-1

Kompakt løsning til udvalgte applikationer

Et komplet vandbehandlingsanlæg med kvalitetskomponenter

Blødgøringsanlæg

Vores blødgøringsanlæg er udstyret med en patenteret 5-trinsventil, der har få bevægelige dele og fremstillet i syntetisk materiale af høj kvalitet. Det gør at ventilen har lang levetid og minimalt behov for vedligehold.

Effektive omvendt osmose membraner

Omvendt osmoseanlægget er udstyret med lavtryks-membraner med høj salttilbageholdelse for ekstra høj vandkvalitet. Alle omvendt osmose membraner er lagervarer med kort leveringstid. 

Integreret styring

CU:RO er udstyret med en SE30 styring komplet med integreret betjeningspanel og PLC. Adgang til betjeningspanelet forgår fra forsiden af anlægget, hvor der også forefindes output signal (4-20 mA). Menustrukturen er standardiseret og tilbydes i flere sprogversioner. Det sikrer hurtig og enkel adgang til systemets data samt opsætning af parametre.

Forbehandling giver problemfri drift

Korrekt forbehandling af tilgangsvandet til et RO-anlæg er en absolut betingelse for vedvarende problemfri drift. Forbehandlingen skal forhindre tilstopning af membranerne med kalksalte og mekaniske urenheder. Med en CU:RO er forbehandling en del af standardløsningen. Vi tilbyder følgende muligheder for forbehandling.

1-tank anlæg

Blødgøring

Enkel drift

2-tank anlæg

Blødgøring

Parallel drift eller duplex blødgøring

2-tank

Clearex anlæg

Kombineret fyldning til blødgøring og fjernelse af frit klor. Parallel drift

Standardanlæg for nem vedligeholdelse og service

Vores produktsortiment omfatter et antal standard CU:RO anlæg, alle designet og fremstillet hos SILHORKO. Det giver dig mulighed for nem og hurtig service, der inkluderer komplet dokumentation, letanvendelig installation og reservedele, der altid er tilgængelige på vores lager.

Kontakt os for mere information

Kontakt

 

Hent 1-sides brochure om CU:RO 

Få alle fakta og fordele om CU:RO anlægget i denne 1-sides brochure.

Hent brochure

Lej et CU:RO-anlæg

Har du brug for demineraliseret vand af høj kvalitet i en begrænset periode? Eller vil du driftteste en CU:RO før køb? Lej en CU:RO inklusiv forbehandling med mekanisk filter og blødgøring. Ydelse op til 2 m3/t.

Se mere

Mobile water treatment in container

keyboard_arrow_up