RO-PLUS

RO-PLUS er en serie af omvendt osmoseanlæg, hvor der kan opnås en ekstra høj vandudnyttelse – op til 90 % uden at gå på kompromis med driftssikkerheden. Alle komponenter er nøje udvalgt til at spare vand, energi og give en optimeret drift.

RO-PLUS tilbydes både som et standard RO-PLUS anlæg og som en opgraderingsmulighed til eksisterende RO-anlæg. 

Single pass reverse osmosis PLUS for high water utilization

Gør din vandbehandling grøn!

Spar vand

Op til 90 % vandudnyttelse uden at gå på kompromis med driftssikkerheden eller vandkvaliteten.

water-protection-refresh

Spar energi

Højeffektive pumper og lavenergi membraner er med til at reducere energiforbruget.

renewable-energy-battery-charge

Styring giver kontrol

Styringen sikrer kontrol med vandbehandlingsprocessen og mulighed for optimering der medfører mindre forbrug af kemikalier, bedre kapacitet og reduceret vandforbrug. 

settings-vertical

Produktoverblik

Vores produktsortiment består af en række standarddesignet RO-PLUS anlæg med en ydelse op til 36 m3/h. Udgangspunktet er vores modulopbyggede standardsystem, der sikrer høj fleksibilitet, høj driftssikkerhed og kort leveringstid. Hvert anlæg kan tilpasses og bygges i henhold til den specifikke applikation ved at tilpasse valg af materiale, komponenter og styring - baseret på vores fælles know-how.

 

Kontakt os for mere information, dataark og instruktioner.


Kontakt os

RO-PLUS B1 from Eurowater

Ydelse op til 2.4 m3/h

Trykrør:Rustfrit stål
Rørsystem:PVC
Membraner:4"
Anlægstype:RO-PLUS B1
RO-PLUS B2 from Eurowater

Ydelse op til 8 m3/h

Trykrør:Rustfrit stål
Rørsystem:PVC
Membraner:4"
Anlægstype:RO-PLUS B2
RO-PLUS B2 from Eurowater

Ydelse op til 36 m3/h

Trykrør:Rustfrit stål
Rørsystem:PVC
Membraner:8"
Anlægstype:RO-PLUS C3

RO-PLUS C3 customized for higher flow

Specialtilpasset anlæg

Ydelse op til 42 m3/h

Trykrør: Stål belagt med polyethylen
Membraner: 8" 
Anlægstype: RO-PLUS C3

Med et specialtilpasset RO-PLUS er det muligt at opnå en ydelse på op til 42 m3/h. Anlægget er konstrueret ud fra samme designprincipper som vores standardanlæg, men tilpasset til dine specifikke behov.

Billedet viser anlægstypen RO-PLUS C3 der leverer demineraliseret vand med lav ledningsevne til produktion af mejeriprodukter hos Arla.

Kontakt os for yderligere information

Opgrader til RO-PLUS

RO-PLUS er også tilgængelig som en opgraderingsløsning til eksisterende vandbehandlingsanlæg fra SILHORKO. Opgraderingen er nem at implementere og tilbagebetalingsperioden kan være ned til 6 måneder.

Billedet viser et eksisterende omvendt osmoseanlæg opgraderet til RO-PLUS hos Harboe Bryggeri A/S. Opgraderingen resulterede i en vandudnyttelse på 88 % hvilket svarer til årlig besparelse i vand på 90,000 m3. 

Bæredygtig vandbehandling

Vandforbrug er på dagsordenen i mange industrier. Med RO-PLUS investerer du i en bæredygtig vandbehandlingsløsning til gavn for ikke kun miljøet, men også dine samlede ejeromkostninger (TCO).

Især energisektoren opgraderer for at få en kemikaliefri og miljøvenlig vandbehandlingsløsning. Hos Aars Fjernvarme består vandbehandlingsløsningen af en RO-PLUS efterfulgt af en membran afgasser som fjerner ilten fra vandet. Mere end 5.400 husstande får nu bæredygtig opvarmning.

 

Udvalgte referencer med RO-PLUS

keyboard_arrow_up