Omvendt osmoseanlæg med vandbesparende teknologi

RO-PLUS er en serie af omvendt osmoseanlæg, hvor der kan opnås en ekstra høj vandudnyttelse på op til 90 %. Hver eneste komponent i anlægget er valgt med henblik på at spare vand og energi - uden at gå på kompromis med driftssikkerheden eller vandkvaliteten.

RO-PLUS tilbydes både som et standard RO-anlæg og som en opgraderingsmulighed til eksisterende RO-anlæg fra Silhorko. Det sikrer, at uanset om du er ny eller eksisterende kunde, kan du begynde at spare vand og energi i dag.

Single pass reverse osmosis PLUS for high water utilization

Maksimer effektivitet, minimer spild

Spar vand

Op til 90 % vandudnyttelse uden at gå på kompromis med driftssikkerheden eller vandkvaliteten.

water-protection-refresh

Spar energi

Opnå et lavere energiforbrug pr. m3 vand med energieffektive komponenter, herunder Grundfos E-pumper med integreret frekvensomformer og lavenergimembraner.

renewable-energy-battery-charge

Styring giver kontrol

Styringen sikrer kontrol med vandbehandlingsprocessen og mulighed for optimering der medfører mindre forbrug af kemikalier, bedre kapacitet og reduceret vandforbrug. 

settings-vertical

Produktoverblik

Vores produktsortiment består af en række standarddesignet RO-PLUS anlæg en ydelse op til 36 m3/h. Alle anlæg består af udvalgte komponenter af høj kvalitet og intelligente funktioner, f.eks. Grundfos E-pumper, der kan hjælpe med at reducere energiforbruget.

Udgangspunktet er vores modulopbyggede standardsystem, der sikrer høj fleksibilitet, høj driftssikkerhed og kort leveringstid. Hvert anlæg kan tilpasses og bygges i henhold til den specifikke applikation ved at tilpasse valg af materiale, komponenter og styring - baseret på vores fælles know-how.

 

Kontakt os for mere information, dataark og instruktioner.


Kontakt os

RO-PLUS B1 from Eurowater

Ydelse op til 2.4 m3/h

Trykrør:Rustfrit stål
Rørsystem:PVC
Membraner:4"
Anlægstype:RO-PLUS B1
RO-PLUS B2 from Eurowater

Ydelse op til 8 m3/h

Trykrør:Rustfrit stål
Rørsystem:PVC
Membraner:4"
Anlægstype:RO-PLUS B2
RO-PLUS B2 from Eurowater

Ydelse op til 36 m3/h

Trykrør:Rustfrit stål
Rørsystem:PVC
Membraner:8"
Anlægstype:RO-PLUS C3

Specialtilpasset anlæg

Ydelse op til 42 m3/h

Trykrør: Stål belagt med polyethylen
Membraner: 8" 
Anlægstype: RO-PLUS C3

Med et specialtilpasset RO-PLUS er det muligt at opnå en ydelse på op til 42 m3/h. Anlægget er konstrueret ud fra samme designprincipper som vores standardanlæg, men tilpasset til dine specifikke behov.

Billedet viser anlægstypen RO-PLUS C3 der leverer demineraliseret vand med lav ledningsevne til produktion af mejeriprodukter hos Arla.

Kontakt os for yderligere information

Udvalgte referencer med RO-PLUS

Opgradering til RO-PLUS gav en årlig besparelse på 90.000 m3

RO-PLUS er også tilgængelig som en opgraderingsløsning til eksisterende vandbehandlingsanlæg fra SILHORKO. Opgraderingen er nem at implementere og tilbagebetalingsperioden kan være ned til 6 måneder.

Billedet viser et eksisterende omvendt osmoseanlæg opgraderet til RO-PLUS hos Harboe Bryggeri A/S. Opgraderingen resulterede i en vandudnyttelse på 88 % hvilket svarer til årlig besparelse i vand på 90,000 m3

Se casen

Vand til bæredygtig fjernvarme

Miljøpåvirkning og driftsøkonomi er vigtige fokusområder, især inden for energisektoren. Med RO-PLUS opnås en bæredygtig vandbehandlingsløsning til gavn ikke kun for miljøet, men også de samlede ejeromkostninger i anlæggets levetid (TCO).

Hos Aars Fjernvarme består vandbehandlingsløsningen af RO-PLUS efterfulgt af en membranafgasser som fjerner ilten fra vandet. Mere end 5.400 husstande får nu bæredygtig opvarmning.

Læs casen

Skal vi hjælpe dig med ren vandbehandling?

Vil du høre mere om vores løsninger og teknologier, så sidder vores team af specialister klar til at hjælpe på:

phone 87 93 83 00

mail info.dk@silhorko.dk

keyboard_arrow_up