Film

På denne side kan du finde film og klip om vores produkter, teknologier og historie.

Korrosionsforebyggelse til fjernvarme

Undgå korrosion i fjernvarmerørene med en membranafgasser, der fjerner ilt fra spædevand. Se Skanderborg-Hørning Fjernvarmes spædevandsløsning og hør, hvad de har fået ud af samarbejdet med SILHORKO.

Mobilt trykfilteranlæg til Jelling Vandværk

 

Jelling Vandværk bygger et nyt vandværk hvor det gamle nu står. I byggeperioden er der ikke mulighed for nødforsyning fra andre vandværker, så de har fået opstillet en container med et (næsten) komplet vandværk inden i. Det kobles direkte på det eksisterende ledningsnet, og på den måde bruges den eksisterende rentvandstank og fældebeholder. Arne Chr. Koch fra SILHORKO præsenterer containeren og dens tekniske udstyr.

Udlejning af vandbehandlingsanlæg

 

Har du brug for filtreret, blødgjort, demineraliseret eller bakteriefrit vand i en tidsbegrænset periode? SILHORKO tilbyder et bredt program af komplette, mobile vandbehandlingsanlæg, som udlejes til alle med et midlertidigt behov for vandbehandling!

50 m³/h ultrarent vand til Induss IV

SILHORKO har leveret vandbehandling til Induss IV projektet i Belgien. Induss IV-projektet omhandler udlicitering af vandbehandling til kemikalieproducenten Proviron. Vandbehandlingsanlægget er designet med fokus på pålidelighed og off-site visualisering og fjernstyring.

UV på Sjælsø Vandværk

Case-film om desinfektion af drikkevand på Sjælsø Vandværk ved hjælp af ultraviolet lys.

Opstilling af trykfiltre TFB135 på Truelsbjerg Vandværk

I starten af september 2013 var byggeriet på Truelsbjerg så fremskredet, at det var på tide at få sat trykfiltrene på plads. Se her hvordan et af de seks TFB135 filtre bliver løftet på plads og får monteret indløbsrøret.

WTP-F v2

Komplet modulbaseret vandbehandlingsanlæg, monteret på en ramme. Enkel installation og plug-and-play.

WTP-F

Komplet vandbehandlingsanlæg, monteret på en ramme.

WTP-C

Komplet vandbehandlingsanlæg, monteret i en container.

Fremstilling af stålbeholdere hos EUROTANK

Se hvordan stålbeholderne til SILHORKOs produkter bliver fremstillet. Denne stålbeholder er et TF-100 trykfilter.

Læsning af trykfiltre med Lasse

Se hvordan SILHORKOs medarbejder Lasse læsser 3 stk. 105 m³ trykfiltre, TFB105, på en lastbil. Filtrene skal fragtes mange tusind kilometer, bl.a. gennem Tyskland, der stiller meget strenge krav til fastgøringen.

SILHORKO-EUROWATERs 75 års jubilæumsarrangement

Den 4. juni 2011 inviterede SILHORKO-EUROWATER A/S alle medarbejdere fra alle afdelinger i hele Europa til et åbent hus arrangmenet. Formiddagsarrangementet forgik på kontorerne og i produktionen, efterfulgt af en stor gallafest om aftenen i Scandinavian Congress Centre i Aarhus. Filmen er på engelsk.

SILHORKOs 75 års jubilæum åbent hus arrangement

Den 18. november 2011 inviterede SILHORKO-EUROWATER partnere, forhandlere, venner af huset og andre tilknyttede til et åbent hus arrangement for at fejre vores 75 års jubilæum. Her kan du se en kort montage fra begivenheden.

Mange Bække Smaa - En reportagefilm af Sven Hansen

Engang i 1960erne hyrede SILHORKO Sven Hansen til at optage en såkaldt "reportagefilm" om vandet og dets fortræffeligheder. Filmen fortæller hvilken betydning vand har for os alle. Selvom filmen måske virker noget forældet set med nutidens Youtube-øjne, kan man stadig nyde de flotte optagelser af den danske sommer for mange år siden. Se imponerende farvebilleder med SILHORKO medarbejdere på arbejde sidst i filmen.

Links