Drikkevand

SILHORKO har en stærk position inden for rensning af drikkevand ved udelukkende brug af naturlige processer. I vores referencer kan du få indsigt i, hvordan vi designer en moderne drikkevandsløsning, der er sikker, pålidelig og automatisk.

Blødgøring af drikkevand på Ollerup Vandværk

Ollerup Vandværket har etableret et centralt blødgøringsanlæg baseret på ionbytning. Anlægget blev sat i drift i 2023 og skal årligt forsyne 501 andelshavere med knap 70.000 kubikmeter blødt vand. 

Læs mere om løsningen

Fanø er sikret PFAS-frit drikkevand med ionbytteranlæg

Fanøs problemer med PFAS i drikkevandet er et overstået kapitel. Det innovative ionbytteranlæg fra SILHORKO er nu sat i drift efter særdeles overbevisende analyseresultater. 

Læs mere om installationen

Danmarks største UV-anlæg er nu sat i drift

22 millioner liter drikkevand! Så meget vand behandler det moderne UV-anlæg hver eneste time. Anlægget er installeret på Tinghøj Vandreservoir ejet af HOFOR og er det største, der nogensinde er blevet installeret i Danmark.

Læs mere om løsningen

Gilleleje får nyt og topmoderne vandværk

SILHORKO står for totalentreprisen på det nye, topmoderne vandværk i Gilleleje, hvor kontor, lager, værksted og vandværk kommer under samme tag. 

Læs mere om projektet

Udsholt Vandværk vælger en grøn profil

Med det nye vandværk i Udsholt får forbrugerne et topmoderne og fuldautomatisk vandværk, der kun bruger den absolut nødvendige energi til at producere drikkevandet, samtidig reduceres vandspildet til et minimum ved genfiltrering af skyllevandet.

Læs mere om installationen

Central blødgøring ved ionbytning på Juelsminde Vandværk

Juelsminde Vand har reduceret hårdheden fra 19 °dH til 8 °dH med et centralt blødgøringsanlæg - placeret i eksisterende vandværksbygning.

Læs mere om løsningen

I Nye genanvendes regnvand til tøjvask og toiletskyl

Nye, nord for Aarhus, går nu forrest og er den første by i Danmark, hvor al regnvand bliver brugt til toiletskyl og tøjvask. SILHORKO har designet og installeret vandbehandlingsløsningen.

Læs mere om løsningen

UV-anlæg sat i drift på Værket ved Marbjerg

Hovedstadsområdets Forsyningsselskab har valgt at etablere UV-anlæg på sine vandværker som ekstra sikkerhed mod bakteriologisk forurening. Nu er UV-anlægget på Værket i Marbjerg, beliggende lige uden for Roskilde, sat i drift. 

Læs mere om installationen

Vandværk i Ungarn benytter dansk metode til fremstilling af drikkevand

Historisk set er alt drikkevand i Ungarn produceret ved hjælp af en behandlingsproces med dosering af kemikalier efterfulgt af sandfiltrering. I byen Tolna benytter de en naturlig proces uden kemikalier til at producere drikkevandet. En enkelt og gennemprøvet metode, som også bliver brugt i Danmark.

Læs mere om kemikaliefri produktion af drikkevand

keyboard_arrow_up