Vandbehandling hos vores kunder

Sammen med vores kunder har vi samlet en række projekter, hvor du kan få indblik i løsninger, der både tager hensyn til miljøet, sparer på vandet og holder driftsomkostningerne på et minimum. 

Blødgøring af drikkevand på Ollerup Vandværk

Ollerup Vandværket har etableret et centralt blødgøringsanlæg baseret på ionbytning. Anlægget blev sat i drift i 2023 og skal årligt forsyne 501 andelshavere med knap 70.000 kubikmeter blødt vand. 

Læs mere om løsningen

Containerløsning til Power-to-Gas-anlæg

Power-to-Gas-anlægget i Glansager danner e-metan ved hjælp af overskydende strøm fra sol og vind og ultrarent vand. 

Læs mere om løsningen

Ultrapure water for e-methanol production

With an estimated payback period of just over two years and a 90 % reduction in operating costs, MEC did not hesitate long before pressing the button to order a new water treatment plant from Silhorko-Eurowater. 

Read more about the replacement at MEC

Fanø er sikret PFAS-frit drikkevand med ionbytteranlæg

Fanøs problemer med PFAS i drikkevandet er et overstået kapitel. Det innovative ionbytteranlæg fra SILHORKO er nu sat i drift efter særdeles overbevisende analyseresultater. 

Læs mere om installationen

Mejeri har reduceret sit vand- og energiforbrug

Hos det ukrainske mejeri Loostdorf har deres vandbehandlingsløsning fra Silhorko-Eurowater hjulpet med at reducere både vand- og energiforbruget uden indvirkning på driftssikkerheden. 

Læs mere om installationen

Danmarks største UV-anlæg er nu sat i drift

22 millioner liter drikkevand! Så meget vand behandler det moderne UV-anlæg hver eneste time. Anlægget er installeret på Tinghøj Vandreservoir ejet af HOFOR og er det største, der nogensinde er blevet installeret i Danmark.

Læs mere om løsningen

Gilleleje får nyt og topmoderne vandværk

SILHORKO står for totalentreprisen på det nye, topmoderne vandværk i Gilleleje, hvor kontor, lager, værksted og vandværk kommer under samme tag. 

Læs mere om projektet

Vandbehandling til produktion af isterninger

Plusice er producent af isterninger. På en travl dag produceres der mere end 30 tons isterninger. Eneste ingrediens er vand - masser af vand! Og det skal være rent - virkelig rent.

Læs mere om løsningen til Plusice

Udsholt Vandværk vælger en grøn profil

Med det nye vandværk i Udsholt får forbrugerne et topmoderne og fuldautomatisk vandværk, der kun bruger den absolut nødvendige energi til at producere drikkevandet, samtidig reduceres vandspildet til et minimum ved genfiltrering af skyllevandet.

Læs mere om installationen

Central blødgøring ved ionbytning på Juelsminde Vandværk

Juelsminde Vand har reduceret hårdheden fra 19 °dH til 8 °dH med et centralt blødgøringsanlæg - placeret i eksisterende vandværksbygning.

Læs mere om løsningen

I Nye genanvendes regnvand til tøjvask og toiletskyl

Nye, nord for Aarhus, går nu forrest og er den første by i Danmark, hvor al regnvand bliver brugt til toiletskyl og tøjvask. SILHORKO har designet og installeret vandbehandlingsløsningen.

Læs mere om løsningen

UV-anlæg sat i drift på Værket ved Marbjerg

Hovedstadsområdets Forsyningsselskab har valgt at etablere UV-anlæg på sine vandværker som ekstra sikkerhed mod bakteriologisk forurening. Nu er UV-anlægget på Værket i Marbjerg, beliggende lige uden for Roskilde, sat i drift. 

Læs mere om installationen

Nøglefærdig vandbehandlingsløsning til mejeri

Driftsikkerhed, energieffektivitet og bæredygtighed var afgørende faktorer, da BIAGR mejeri fra Ukraine valgte en 360 graders vandbehandlingsløsning.

Læs mere om løsningen til BIAGR

Udskiftning af vandbehandlingsanlæg på Maabjerg Energy Center

Med en estimeret tilbagebetalingstid på godt 2 år og 90% reduktion i driftsomkostningerne skulle der ikke mange overvejelser til, før MEC, også kendt som Maabjergværket, trykkede på knappen og bestilte et nyt vandbehandlingsanlæg fra SILHORKO.

Læs mere om udskiftningen hos MEC

Odense Universitetshospital sparer 10.000 m³ vand om året

Optimeret vandbehandlingsløsning på Odense Universitetshospital sikrer større driftsbesparelser ved minimalt forbrug af vand, salt og elektricitet.

Læs mere om løsningen

Vandværk i Ungarn benytter dansk metode til fremstilling af drikkevand

Historisk set er alt drikkevand i Ungarn produceret ved hjælp af en behandlingsproces med dosering af kemikalier efterfulgt af sandfiltrering. I byen Tolna benytter de en naturlig proces uden kemikalier til at producere drikkevandet. En enkelt og gennemprøvet metode, som også bliver brugt i Danmark.

Læs mere om kemikaliefri produktion af drikkevand

75.000 m3 behandlet vand til solvarmeanlæg

SUNSTORE 4, det store solvarmeanlæg ved Marstal på Ærø, bruger et kæmpe vandreservoir på 75.000 m3 til at holde på varmeenergien, når solen ikke skinner. Med en tidsramme på 70 døgn blev den kunstige sø fyldt; en udfordring i mere end én forstand!

Læs mere om vandbehandling til SUNSTORE 4

keyboard_arrow_up