Vandbehandling hos vores kunder

Sammen med vores kunder har vi samlet en række projekter, hvor du kan få indblik i løsninger, der både tager hensyn til miljøet, sparer på vandet og holder driftsomkostningerne på et minimum. 

Vandbehandling til produktion af isterninger

Plusice er producent af isterninger. På en travl dag produceres der mere end 30 tons isterninger. Eneste ingrediens er vand - masser af vand! Og det skal være rent - virkelig rent.

Læs mere om løsningen til Plusice

Nøglefærdig vandbehandlingsløsning til mejeri

Driftsikkerhed, energieffektivitet og bæredygtighed var afgørende faktorer, da BIAGR mejeri fra Ukraine valgte en 360 graders vandbehandlingsløsning.

Læs mere om løsningen til BIAGR

Udskiftning af vandbehandlingsanlæg på Maabjerg Energy Center

Med en estimeret tilbagebetalingstid på godt 2 år og 90% reduktion i driftsomkostningerne skulle der ikke mange overvejelser til, før MEC, også kendt som Maabjergværket, trykkede på knappen og bestilte et nyt vandbehandlingsanlæg fra SILHORKO.

Læs mere om udskiftningen hos MEC

Vandværk i Ungarn benytter dansk metode til fremstilling af drikkevand

Historisk set er alt drikkevand i Ungarn produceret ved hjælp af en behandlingsproces med dosering af kemikalier efterfulgt af sandfiltrering. I byen Tolna benytter de en naturlig proces uden kemikalier til at producere drikkevandet. En enkelt og gennemprøvet metode, som også bliver brugt i Danmark.

Læs mere om kemikaliefri produktion af drikkevand

75.000 m3 behandlet vand til solvarmeanlæg

SUNSTORE 4, det store solvarmeanlæg ved Marstal på Ærø, bruger et kæmpe vandreservoir på 75.000 m3 til at holde på varmeenergien, når solen ikke skinner. Med en tidsramme på 70 døgn blev den kunstige sø fyldt; en udfordring i mere end én forstand!

Læs mere om vandbehandling til SUNSTORE 4

keyboard_arrow_up